Вітаємо нашого колегу, професора Шульгу Євгена Вікторовича з з присудженням премії Президента України!

9 грудня 2022, 12:18

  Указом Президента України від 30.11.2022 р. № 809/2022 присуджено премії Президента України для молодих вчених 2022 року.

Премія присуджується за видатні наукові дослідження, які сприяють подальшому розвитку гуманітарних, природничих, технічних наук, позитивно впливають на суспільний прогрес і утверджують високий авторитет вітчизняної науки у світі.
Серед 51 роботи, які були прийняті для розгляду Комітетом з Державних премій України в галузі науки і техніки, відзначено 32 роботи для присудження премій, серед яких роботу вчених НУБіП України:
«ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ»
Лауреатами премії Президента України для молодих вчених стали автори цієї роботи:

 

ШУЛЬГА Євгеній Вікторович, доктор юридичних наук, професор кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства;

ШИНКАРУК Наталія Василівна,
кандидатка юридичних наук, державний експерт Секретаріату Кабінету Міністрів України, доцентка кафедри міжнародних відносин і суспільних наук.


Відзначена робота молодих вчених НУБіП України присвячена розробленню концепції енергетичної безпеки України та спрямована на оптимізацію енергетичного законодавства, забезпечення надійності та безперебійності постачання мінеральних ресурсів, диверсифікації джерел, маршрутів і постачальників енергоресурсів.
Запропоновано прийняття законодавства про створення запасів нафти і нафтопродуктів; впровадження системи стандартизації галузі водневої енергетики; безпеки у процесі виробництва, зберігання, транспортування та споживання водню з урахуванням технологій країн ЄС.

 

Вітаємо лауреатів з високою Державною нагородою!
"SCIENTIA VINCES" – наукою переможеш.

 

Володимир ОТЧЕНАШКО,
начальник науково-дослідної частини



 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook