І знову чудова зустріч студентів першокурсників зі світом театру

15 вересня 2021, 14:53
   14 вересня 2021 року відбулася поїздка студентів 1 курсі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 5 і 6 групи до Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка на виставу «Коріолан» за В. Шекспіром. Разом зі студентами насолоджувалися чудовою постановкої їх наставники, доценти кафедри фінансів Інна Долженко та Лариса Олійник.

 

     Найцікавішим з дослідників творів Шекспіра і, зокрема, п’єси «Коріолан», був саме Іван Якович Франко. Тому це велика честь бути присутніми на прем’єрі саме в цьому театрі. Вистава була на дві дії. В. Шекспір узяв за основу для своєї трагедії оповідання грецького письменника Плутарха про життя римського героя часів заснування республіки Кнея Марція, прозваного Коріоланом. Трагедія надзвичайно цікава, хоча й дуже довга. Проте, завдяки майстерності режисера-постановника Дмитра Богомазова та режисера Андрія Самініна, ті 3 години, які вона тривала, пролетіли непомітно. Вистава була надзвичайно насиченою, яскравою та переповненою подіями, які вдало перепліталися та описували тривалий період життя головного героя під час війни, державні та соціальні проблеми.
Ми були в захваті від акторського складу учасників та їхньої неперевершеної гри на сцені. Хочеться відмітити, що у цій виставі зіграли багато заслужених артистів України, а саме: Богдан Бенюк, Остап Ступка, Василь Баша, Олександр Бемга, Наталія Сумська, Іван Шаран, Василь Мазур та ін.

Під час вистави ми переживали різні емоції, як трагічні, так і комічні. Але загальне враження від поїздки в театр залишилося надзвичайно позитивне, хоч це й була трагедія. Очікуємо нових пропозицій та нових емоцій. Адже студентські роки – одні з найкращих у житті людини.
Дякуємо кафедрі фінасів за організацію поїздки та добре проведений час!
 
Тетяна Гордієнко,
студентка 5 групи,
Олена Додіван,
студентка 6 групи
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook