Навчаємося й відпочиваємо разом: студенти-першокурсники ОП «Фінанси і кредит» та «Корпоративні фінанси» під час екскурсії осіннім Києвом

5 вересня 2021, 15:11
    В останні теплі дні осені студенти першого курсу НУБіП України, які вчаться за освітнімипрограмами «Корпоративні фінанси» та «Фінанси і кредит», відвідали пам’ятні місця Києва. Звичайно, щоб насолодитися красою нашої столиці, одного дня не вистачить, але провести час весело, у колі нових друзів навіть цілком достатньо.
     Наша екскурсія розпочалася від метро «Палац спорту». Спочатку відвідали майдан Незалежності, де куратори груп Л.А.Олійник та І.І.Долженко розповіли про пам’ятник легендарному козаку Мамаю, потім ознайомили з історією виникнення сучасного Майдану, пам’ятником засновникам Києва, монументом на честь проголошення незалежності України, ушанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, сфотографувалися на фоні квіткового годинника, для оформлення якого цієї весни було висаджено понад 20 тисяч квітів.
    Потім піднялися до Софійського собору, відвідали Михайлівську церкву, ознайомилися з цікавою історією реставрації монументальної композиції, присвяченої княгині Ользі, рівноапостольним Кирилу і Мефодію та апостолу Андрію Первозванному. Звичайно, зробили багато незабутніх фотографій.
   
       А попереду на нас ще чекала прогулянка Пейзажною алеєю, із якої розгортається чудовий краєвид Подолу та Дніпра. Це було здорово!

     Далі наш маршрут проліг Андріївським узвозом, ноги вже боліли, але як можна оминути будинок під №13 – дім Булгакова, замок Річарда – Левове серце, Музей однієї вулиці.


      Ми відпочили, ближче познайомилися з одногрупниками й кураторами, позитивних емоцій купа, можна продовжувати навчання!
 
Тетяна Гордієнко,
студентка 5 групи,
Олена Додіван,
студентка 6 групи

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook