Випуск магістрів ННІ неперервної освіти і туризму: магістрам вручено дипломи

9 грудня 2022 року

 8 грудня 2022 року в ННІ неперервної освіти і туризму відбувся урочистий захід з нагоди вручення дипломів 95 магістрам освітньо-професійних програм «Публічне управління та адміністрування», «Управління інноваційною діяльністю», «Дорадництво», «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом».

   Хвилиною мовчання усі присутні, вшанували пам'ять військових, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.
   До випускників з вітальним словом звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який відмітив їх цілеспрямованість й наполегливість в отриманні вищої освіти (й у багатьох вже не першої) та ще й в умовах військового стану. Ректор побажав випускникам особистих здобутків та звершень, успіхів, кар’єрного зростання, цікавих ідей для втілення.
   До вітань доєдналися директор ННІ неперервної освіти і туризму Іван Гриценко та заступник директора Тереза Микицей.
   Зі словами вдячності університету, ректорату, адміністрації ННІ, науково-педагогічному персоналу звернувся магістр з публічного управління та адміністрування Олександр Поліщук. Він відмітив їх професійний підхід, досвід, щирість і людяність, що забезпечило позитивне налаштування магістрів на навчальний процес та його успішне завершення.
 
 
 
 
   Шановні випускники, прийміть й наші щирі вітання з успішним завершенням навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України та отриманням омріяних дипломів! Ваш кожен крок переростає у велику справу, що наближує нашу Перемогу. Пишаємося кожним з Вас!
Тереза МИКИЦЕЙ,
заступник директора ННІ неперервної освіти і туризму
з навчальної та виховної роботи
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook