Участь кафедри в Дні відкритих дверей Університету

11 грудня 2022 року
НУБіП України
10 грудня 2022 року Національний університет біоресурсів і природокористування України в онлайн-режимі провів традиційний День відкритих дверей для абітурієнтів. Під час події майбутні першокурсники мали змогу почути основні правила вступу 2023 року та відповіді на різноманітні запитання, які їх турбують. Для участі у заході зареєструвалися понад 500 майбутніх вступників.
Розпочав зустріч вітальним словом ректор Університету Станіслав Ніколаєнко, який зазначив, що НУБіП щорічно є одним із лідерів серед закладів вищої освіти України за кількістю поданих заяв від вступників.
На основі запитань, які залишали абітурієнти на наших сторінках, інформація щодо особливостей вступної кампанії була надана відповідальним секретарем приймальної комісії Сергієм Ковалевським. В ході доповіді у чаті також з’явилися нові повідомлення, тож пан Сергій дав відповідь і на них.
Знайомство зі Студентською організацією, перевагами навчання, можливостями творчого і спортивного розвитку відбулося завдяки завідувачам кафедри фізичного виховання Миколи Костенка та культурології Ірини Майданюк.
Після загальної частини кожен факультет проводив свої зустрічі зі вступниками, під час яких абітурієнти змогли почути відповіді на запитання щодо конкретних спеціальностей та напрямів, які їх найбільше цікавлять.
Кафедра тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів прийняла безпосередню участь в Дні відкритих дверей, показавши абітурієнтам новітню розробку – електротрактор, який можна використовувати при вирощуванні сільськогосподарських культур у захищеному грунті без впливу на навколишнє середовище. Школярі дуже жваво та з великою зацікавленістю спробували керувати даним енергетичним засобом.
    
Окрім того, завідувачем кафедри д.т.н., проф. Євгеном Калініним було продемонстровано початок формування на кафедрі нової лабораторії іноземних тракторів з залученням конструктивних елементів та агрегатів тракторів компанії John Deere – світового лідеру тракторобудування.
    
Віримо, що вступна кампанія пройде легко, спокійно та без зайвих переживань.
З нетерпінням чекаємо побачити абітурієнтів у новому навчальному році
вже серед студентів Національного університету
біоресурсів і природокористування України!
До зустрічі! 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook