Кураторська година на тему: «Особливостей навчання в умовах війни»

9 лютого 2023 року

Сьогодні, в часи війни, кожен зіштовхується з безліччю непростих ситуацій і викликів, тому зараз для викладачів кафедри ентомології,  інтегрованого захисту та карантину рослин пріоритетними завданнями є підтримка студентів, забезпечення їх якісною освітою, створення сприятливих та ефективних умов для навчання та творчого розвитку.

 

Саме тому, 9 лютого 2023 року для студентів 4 курсу Захисту рослин була проведена кураторська година на тему: «Особливостей навчання в умовах війни».


Під час зустрічі були обговорені питання щодо особливостей навчання у нинішніх стресових умовах. Наслідками таких умов можуть бути порушення концентрації уваги, пам’яті, логіки і швидкості мислення, критичного сприйняття ситуації і своїх дій. Тому у розмові зі здобувачами освіти виділили, що найголовніше під час війни – атмосфера довіри, фактор, без якого навчання в кризових умовах не може бути успішним. Зараз дуже важливо триматися разом, бути згуртованими, турбуватися одне про одного. Під час онлайн зустрічі розглянули поради психологів для ефективного навчання в умовах війни.

 

Куратор  4 курсу 2 групи

Бабич О.А.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook