Початок сертифікаційного аудиту системи менеджменту якості НУБіП України

6 грудня 2022 року

 

   В НУБіП України розпочалась процедура сертифікації системи менеджменту якості на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2015.

   Сертифікацію проводить орган із сертифікації ТОВ «МНС ГРУП» офіційний партнер TUV Rheinland на території України (єдиний) та має право здійснювати діяльність із сертифікації систем менедмженту. Концерн ТЮФ Рейнланд Груп акредитований на надання послуг із сертифікації систем менеджменту Німецькою колегією з акредитації (DakkS), яка є членом Міжнародного акредитаційного форуму (IAF, International Accreditation Forum), що дає право на визнання сертифікату, виданого ТЮФ Рейнланд всіма найбільшими приватними та національними органами та колегіями органів з акредитації.

   Робота почалась із вступної зустрічі із кервництвом університету. Зустріч проходила в дистанційному режимі. На нараді були присутні:  Юрій Смородський, провідний аудитор; Олександр Смирнов, в.о. директора ТОВ «МНС ГРУП». Зі сторони університету - проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук, начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Дмитро Мотринчук, доцент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Юлія Слива.

 

Дмитро Мотринчук,
начальник відділу якості освіти,
маркетингу та профорієнтаційної роботи


 

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook