Нарада з деканами та директорами: перебіг сесії та вступна кампанія 2023

7 грудня 2022 року
   7 грудня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада з керівниками підрозділів щодо проведення цього тижня профорієнтаційних заходів. Нагадаємо, 8 грудня відбудеться день відкритих дверей для випускників коледжів та технікумів, а 10-го – випускників шкіл, ліцеїв, гімназій.

  Директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Сергій Михнюк повідомив, що попередньо для участі в заходах зареєструвалися більше 1400 осіб. Формат проведення змішаний, о 1030 починається онлайн-конференція, де університет представить ректор Станіслав Ніколаєнко, буде інформація щодо особливостей вступної кампанії від відповідального секретаря приймальної комісії Сергія Ковалевського, знайомство зі Студентською організацією від її лідера Олександра Вертелецького, перевагами навчання, можливостями творчого і спортивного розвитку від завідувачів кафедри фізичного виховання Миколи Костенка та кафедри культурології Ірини Майданюк та перевагах навчання на кафедрі військової підготовки від її нового очільника Валерія Шевчука.

 

   Начальник відділу дистанційної освіти та координації діяльності відокремлених підрозділів Олександр Санченко закцентував на зареєстрованих учасниках днів відкритих дверей з коледжів, які не входять до структури університету.

   Про хід зимової екзаменаційної сесії доповів начальник навчального відділу Ярослав Рудик. Він актуалізував графік сесії, згідно з яким цього тижня старші курси завершують, а перший – розпочав складати іспити. Екзамени проходять за графіком, зривів не зафіксовано. Науково-педагогічні працівники сконцентровані на вчасному складанні іспитів з урахуванням воєнного стану, недопущення великої кількості заборгованостей та їх швидкої ліквідації.
   Також Ярослав Рудик закцентував на наповненості сторінок кафедр, а саме інформації про науково-педагогічних працівників та допоміжного персоналу, як на українській так і англійській версії сайту.

   Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про стан подачі інформації для формування ювілейного видання з нагоди 125-річчя університету.

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на ситуації зі сплатою за навчання. До 30 грудня 2022 року має надійти оплата вже за наступний семестр.

  Директор студентського містечка Сергій Стецюк, проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко акцентували увагу на графіках подачі електроенергії. Зокрема, вулицею Горіхуватський шлях, де розміщені частина гуртожитків, житлових будинків. Ще раз наголошувалося, що з боку університету жодних вимкнень не відбувається, енергопостачання надається компанією ДТЕК і мережа є частиною столичної, відповідно відключення проводяться до можливостей столиці. Доручено керівництву студмістечка, головному енергетику провести роз’яснювальну роботу.

 

   На завершення ректор Станіслав Ніколаєнко сформував кілька спільних доручень. Перше – контроль за перебігом сесії та ліквідація заборгованостей, робота з батьками. Друге – повна готовність до можливих надзвичайних ситуацій. Третє – ураховувати новели нових правил прийому до закладів вищої освіти у 2023 році. Четверте – максимальна увага профорієнтаційним заходам. П’яте – спланувати діяльність у канікулярний період. І найголовніше – постійний зв’язок зі студентами, науково-педагогічними працівниками, співробітниками, які захищають Україну в лавах Збройних Сил України, Національної гвардії, територіальній обороні.

Пресслужба
 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook