PhD: умови проживання аспірантів та готовність гуртожитку до надзвичайних ситуацій

12 грудня 2022 року
Київ

 У надзвичайно складних умовах воєнного стану ректорат Університету та керівництво студмістечка продовжують приділяти максимальну увагу умовам проживання як студентів, так і аспірантів НУБіП України. Варто відзначити, що саме в гуртожитку №4 для аспірантів виділено окремий поверх, де у 23-х кімнатах проживають здобувачі ступеня доктора філософії.

   Вагомим елементом у налагодженні ефективної комунікації між адміністрацію університету та здобувачами є вміння слухати та домовлятися. Враховуючи вище згадане відділ аспірантури постійно підтримує зв’язок зі здобувачами третього освітньо-наукового рівня. З черговим дружнім візитом 09 грудня до гуртожитку №4 вкотре завітали Віталій Вакуленко, завідувач відділу аспірантури та Сергій Михнюк – голова Ради аспірантів, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку. Адже не лише з наукових здобутків залежить успіх навчання в аспірантурі, а й з належних та налагоджених побутових та соціальних умов.
 
   Під час візиту разом із завідувачем гуртожитку Русланом Кульпіним (випускником аспірантури 2021 року) першочергово обговорювались питання щодо правил поводження під час повітряної тривоги, загальних правил внутрішнього розпорядку, комендантської години. 
   Під час розмови завідувач відділу аспірантури закликав здобувачів обов’язково реагувати на сигнали повітряної тривоги та закцентував увагу на високу вірогідність погіршення стану з електропостачанням, що в результаті може призвести до повного блекауту. Віталій Леонідович нагадав завідувачу гуртожитку та очільнику ради аспірантів про необхідність моніторингу кількості здобувачів, для яких гуртожиток лишається єдиним місцем проживання, щоб в разі необхідності надати необхідну допомогу.
 
 
 
   Разом оглянули умови перебування в укритті, санітарний стан кімнат, місць загального користування, а також обговорили нагальні питання мешканців гуртожитку.
 
  Відділ аспірантури готовий завжди надавати посильну підтримку задля покращення життя аспірантів в гуртожицьких осередках.
 
 
Надія Міняйло,

заступник завідувача відділу аспірантури

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook