День відкритих дверей на економічному факультеті

8 грудня 2022 року
Обираєте навчальний заклад та маєте бажання дізнатися більше інформації про все? У Вас є запитання щодо умов та особливостей навчання, освітніх можливостей і додаткових переваг? Завітайте на День відкритих дверей та поспілкуйтеся з адміністрацією Університету, економічного факультету, дізнайтеся відповіді на всі запитання, сплануйте власну вступну кампанію.

Keep calm та ласкаво просимо!  

08.12.2022 р. НУБіП України відбувся День відкритих дверей для випускників фахових коледжів. 
 
 
Ректор університету академік Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор Станіслав Ніколаєнко ознайомив випускників фахових коледжів з історією університету, можливостями і перевагами навчання.
 
 
Далі майбутні студенти ознайомилися з історією створення, спеціальностями і структурою економічного факультету.
 
 
Декан економічного факультету, д.е.н., професор Анатолій Діброва розповів про переваги навчання на економічному факультеті, про можливості студентів факультету отримати подвійні дипломи. 
 
 
 
Студенти фахових коледжів отримали змістовні відповіді на запитання про навчання на денній і заочній формах, про діючі соціальні програми в університеті.
 
 
Зустріч пройшла в дружній атмосфері. Декан економічного  факультету Анатолій Діброва побажав майбутнім студентам успіхів при здачі ЗНО і ще раз запросив до навчання на економічного факультету НУБіП України.
 
 
Лариса Коваленко
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook