Вибір професії сьогодні – запорука успіху у майбутньому

12 грудня 2022 року

8 та 10 грудня 2022 р. в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулися Дні відкритих дверей.

НУБіП України є лідером численних рейтингів серед закладів вищої освіти України. Тому, у ці дні велика кількість потенційних абітурієнтів доєднались не лише онлайн на даний захід, але й відвідали університет, зокрема факультети та кафедри.

З особливостями навчання на економічному факультеті ознайомив декан Діброва А.Д., який розповів про історію та структуру факультету, можливості навчання, зв’язки з іншими вузами, зарубіжними партнерами, співпрацю з радою роботодавців.

Багато потенційних абітурієнтів зацікавилось освітньою програмою  «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» ОС Бакалавр, зокрема школярі зі шкіл м. Києва, м. Козельця та м. Коростишева.

 

Завідувачка  кафедри статистики та економічного аналізу Інна Лазаришина навела переваги навчання за даною освітньою програмою, зокрема відповідності навчального плану до вимог на ринку праці. При цьому вона зазначила, що така аналітична освітня програма надасть можливості аналітично мислити, відповідально ставитися до прийняття бізнес рішень, спираючись на фахові компетенції з аналізу, сучасних пакетів ІТ-аналітики, обліку та права.

 

З однією цьогорічною випускницею Макарчук Вікторією Петрівною ми поспілкувались та дізнались про її переконливі судження щодо майбутньої професії аналітика.

 

Вікторіє, якою Ви бачите свою майбутню професію?

 

Мені подобається аналітична діяльність.  В освітній програмі «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» Національного університету біоресурсів і природокористування України я побачила поєднання компонентів знань для успішного ведення бізнесу: аналізу, обліку та права. Важливим є те, що у навчальних програмах приділяється увага аналізу зовнішньоекономічної діяльності, що є дуже актуальним, враховуючи  необхідність вирішення проблем на ринку під час війни.

Вибравши дану програму, що б Ви хотіли розвинути для себе як для майбутнього фахівця?

 Вміння проводити бізнес-аналіз та проектний аналіз у сучасних програмах. Опанування таких знань допоможе мені краще вести бізнес, а це в свою чергу сприятиме наповненню бюджету країни та відповідно покращенню економіки.

Тож дякуємо нашим потенційним абітурієнтам і, зокрема, Вікторії та запрошуємо на навчання до НУБіП України!

 

 

Завідувачка кафедри статистики та

 економічного аналізу, проф. Лазаришина І.Д.,

доцент Макарчук О.Г.

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook