Зустрічаємо майбутніх абітурієнтів

10 грудня 2022 року

 

10 грудня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся онлайн День відкритих дверей для школярів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв. Кожен факультет ознайомлював учнів з досягненнями та здобутками як провідних науковців, так і студентів факультету. Але незважаючи на нестабільні та скрутні життєві поточні обставини, зацікавлена молодь завітала у гості саме на гуманітарно-педагогічний факультет і доєдналася до профорієнтаційної зустрічі в ОЧНОМУ форматі.

Долучилися до профорієнтаційної роботи і НПП кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей, які надали цікаву та змістовну інформацію про гуманітарно педагогічний факультет, пріоритетні напрями навчання, подвійне дипломування, умови вступу, розвинуту інфраструктуру, культурно-масові та спортивні заходи.

Викладачі ознайомили учнів із затишною атмосферою факультету та кафедр, де їх завідувачі та студенти зацікавили розповідями про перспективи навчання за такими спеціальностями як: "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", "Професійна освіта", "Філологія", "Психологія", "Соціальна робота", "Журналістика",  провели цікаві майстер-класи, пригостили школярів смаколиками. Тепла та родинна атмосфера не залишила нікого байдужим.

Учні також мали можливість поспілкуватися і задати питання ректору університету проф. С. М. Ніколаєнку, проректору з науково-педагогічної роботи проф. В. Д. Шинкаруку та деканові факультету доц. І.М. Савицькій.

 


Ми щиро бажаємо побачити цю допитливу молодь у наступному році серед студентів гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України!

 

 

В.о. завідувача кафедри англійської мови для технічних

та агробіологічних спеціальностей

доц. Яременко Н.В

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook