День відкритих дверей: «Обери своє майбутнє в Україні» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

12 грудня 2022 року

Зрозумій уже ЗАРАЗ, ким ти хочеш стати,
і твоє ЗАВТРА буде щасливим!

      День відкритих дверей – це традиційний захід під час якого випускники закладів загальної середньої освіти мають змогу отримати необхідну інформацію про факультети, спеціальності та освітні програми за якими здійснюється підготовка в університеті, ознайомитися з інформацією про умови вступу до ЗВО, більше дізнатися про міжнародні освітні проекти та програми та студентське дозвілля.

    10 грудня, в нашому університеті та факультеті в змішаному форматі відбувся День відкритих дверей. В онлайн заході взяло участь понад вісім сотень учасників. Це – випускники шкіл: Київщини, Черкащини, Вінничини, Полтавщини, Чернігівщини, Кіровоградщини та м. Києва.

     Про переваги спеціальностей нашого факультету, викладацький склад факультету, здобутки та досягнення науково-педагогічних працівників, як молодих, так і з великим практичним досвідом, матеріально-технічну базу лабораторій, навчання студентів, соціальні умови для студентів ознайомила декан факультету Лариса Баль-Прилипко. Вона також звернула увагу учнів та батьків на спеціальності 181 «Харчові технології» та 229 «Громадське здоров’я», за якими факультет готує фахівців.

     Декан зазначила, що факультет – це команда однодумців, сім’я, яка щодня працює над тим, щоб студентам було комфортно навчатися: «Для нас студенти – це партнери з якими ми будуємо освітній процес». На факультеті між студентами та викладачами панує приємна атмосфера, студенти своїми досягненнями мотивують викладачів бути кращими, а викладачі з радістю вкладають свої навики та досвід в студентів, так як більшість викладачів має практичний досвід роботи, відповідно, студенти отримують вагомі знання та  навики, які в майбутньому застосовують в своїй діяльності.

    Лариса Баль-Прилипко наголосила, що факультет надзвичайно потужний, випускники навіть під час війни працевлаштовуються на провідних підприємствах та в організаціях України і світу. Декан акцентувала увагу на перевагах навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, на міжнародній діяльності та звичайно ж на виховній складовій.

    Про дозвілля студентів факультету розповів голова студентської організації Володимир Типило, який порекомендував вступати на факультет, оскільки - це факультет професіоналів, порядних людей і великих Патріотів України. Виступаючий зазначив, що навчання на факультеті надає дуже багато переваг, а саме: надає практичні навички, працевлаштовує всіх і за бажанням, і за необхідності студентів. значну увагу доповідач звернув присутніх на студентське життя в університеті, на роботу студентської організації, дозвілля, військову кафедру, автошколу та рейтинг студентів.

     В заході взяла участь також голова студентської ради гуртожитку №9 Наталія Семенюк, яка зазначила, що надзвичайно щаслива бути студенткою саме цього факультету і університету, наголосила на тому, що викладачі завжди пропонують допомогу і намагаються вирішите будь-які питання, акцентувала увагу та тому, що навчатися не тільки пізнавально, але й цікаво. На факультеті систематично проводяться виховні заходи. Закликала абітурієнтів приєднатися до дружньої родини факультету і запевнила, що вони ніколи не пошкодують про свій вибір.

    День відкритих дверей на факультеті харчових технологій пройшов продуктивно, абітурієнти були зацікавлені, ставили актуальні запитання та отримували відповіді, а також зазначили, що зустріч  була надзвичайно цікавою та інформативною.

     Серед абітурієнтів були й ті, які приїхали, разом з батьками побачити на власні очі, університет, ознайомитись з його територіальним розміщенням та зустрітись в лабораторіях кафедр факультету.


    Заступник декана Наталія Слободянюк охоче провела екскурсію факультетом, представила досить потужні лабораторії факультету, де студенти на високому рівні можуть проводити не лише заняття, навчаючись на бакалавра, але й виконувати свої наукові роботи, наукові дослідження, навчаючись в магістратурі, які неможливо провести в жодному університеті нашої країни. Маючи значний досвід роботи, Наталія Михайлівна відмітила, що саме великі можливості факультету дають високі знання студентам, надихають працювати саме в НУБіП, на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

     Декан факультету Лариса Баль-Прилипко навела статистику про «голод кадрів» у нашій промисловості, відмітивши, що на одного юриста в країні 30 кандидатур, а на 5 місць технологів – 1 людина. Вона привітала всіх, хто сьогодні приймає участь у даному заході, і сказала: «Головне – зробити перший крок. Хто почав, той зробив половину справи».

     Отож, запрошуємо Всіх вступати на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК та чекаємо в стінах Славетного НУБіП України в Голосієво.

 

Бажаємо всім миру та перемоги!

Слава ЗСУ! Слава нації!

Слава Україні! Героям слава!

           

Тетяна Розбицька, PhD

заступниця декана з виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook