На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулися дні відкритих дверей

12 грудня 2022 року
   Факультет тваринництва та водних біоресурсів у рамках проведення Днів відкритих дверей в Університеті для випускників загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій) та випускників технікумів і коледжів з усієї України також проявив неабияку активність.
   Зустрічі відбувались у оn-line режимі з використанням платформи Zoom, а також очно, для тих хто виявив бажання завітати на факультет. Бажаючих почути інформацію про наш факультет та побачити його було досить багато, тому цей захід проводили у два етапи: 8 грудня – для випускників технікумів та 10 грудня – для випускників шкіл. Завдяки цьому кожен із майбутніх абітурієнтів після загальноуніверситетських зустрічей зміг познайомитися з факультетом тваринництва та водних біоресурсів, поспілкуватися з представниками адміністрації та отримати відповіді на питання, які їх цікавили.
   З вітальним словом і короткою інформацією про факультет до усіх присутніх звернувся декан Руслан Кононенко. Він у своєму виступі розповів про структуру факультету, його кадровий потенціал, представив усі кафедри і надав інформацію чим кожна з них опікується і займається. Він розповів про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті, про переваги навчання у нашому ЗВО та наголосив, що факультет є одним з кращих за своїм напрямком на території нашої країни, і студенти, які тут навчаються, теж найкращі. Руслан Володимирович наголосив, що факультет має потужну матеріально-технічну базу і кожен його випускник може стати видатною особистістю і досягнути успіху у житті. Він окреслив перспективи працевлаштування випускників спеціальностей «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура».
 
   Майбутні студенти дізнались усю необхідну для них інформацію про навчальний процес, культурне і спортивне життя студентів нашого факультету. Адміністрацією факультету були надані змістовні відповіді на питання щодо умов вступу, розмірів і правил отримання академічних і соціальних стипендій, умов проживання у гуртожитках тощо, адже зустріч пройшла у жвавій дискусії.
   На завершення всім абітурієнтами побажали вдалого складення національного мультипредметного тесту та висловили надію зустрітися з ними у вересні вже у якості студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів нашого університету!
 
Сергій Грищенко,
заступник декана факультету

 тваринництва та водних біоресурсів 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook