Ректорат: підбиваємо підсумки навчального семестру та фінансового року

12 грудня 2022 року

 

 

   12 грудня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене поточній діяльності та плануванню роботи на тиждень.

 

 

   Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на ситуації із захворюваністю на коронавірусну хворобу та необхідності посилення санітарних обмежень. При наявності температури тіла більше 37.2 виходити на робоче місце забороняється – самоізоляція та спостереження. Завершується робота над планом реалізації стратегічної програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2025» на наступний рік. Проходять загальні збори колективів коледжів та інститутів, на яких звітуються керівники колективів та в яких беруть участь представники ректорату.

 

   Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про стан підготовки звіту про діяльність колективу в 2022 році.

  

   Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про стан підготовки наукових проєктів для участі у конкурсних відборах МОН України, використання коштів з виконання наукових досліджень та заслуховування звітів про виконання науково-дослідних робіт у 2022 році.

 

   Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька проінформувала про виплату заробітної плати за спеціальним фондом за листопад. Наразі триває нарахування стипендії та розглядається можливість нарахування її індексації. Також бухгалтерська служба сфокусована на інвентаризації майна та річній звітності.

   Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про перспективи завершення фінансового року, стан закупівель електрогенеруючого обладнання, до оснащення служби охорони. Продовжують надходити кошти від плати за навчання в наступному семестру. Ректоратом ініційовано надання більше сотні продуктових наборів співробітникам університету, які цього найбільше потребують.

 

   Проректор з навчально-науково-виробничої діяльності та адміністративно-господарської роботи Валерій Іщенко закцентував на до оснащенні пунктів обігріву на території університету, ремонті лабораторії захисту рослин, аудиторії 209 в навчальному корпусі 11.

   Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про завершення екзаменаційної сесії для студентів старших курсів та її продовження для першокурсників. На тижні відбудуться звітні загальні збори колективів відокремлених підрозділів. На акредитацію подані сім освітніх програм. Підготовче відділення продовжує навчання та набір слухачів.

 

   Проаналізувавши озвучену інформацію, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень на поточний тиждень. Мова про організоване завершення екзаменаційної сесії, кожен – і студент, і викладач повинен знати свій маневр, терміново надати звіти за рік, що минає, – це стосується всіх членів ректорату, керівників факультетів та ННІ.
   Василю Шинкаруку – підбити підсумки проведення Днів відкритих дверей та активізувати профорієнтаційну роботу.
   Вадиму Ткачуку – завершити роботу над проєктом бюджету університету на 2023 рік, реалізувати загальний фонд 2022 року, узгодити стратегію дій на найближчі три місяці.
   Вадиму Кондратюку – приділяти максимальну увагу підготовці міжнародної конференції до 125-річчя НУБіП.
 Валерію Іщенку – повна готовність всіх господарських служб до надзвичайних ситуацій, зокрема знеструмлення, відсутності опалення, водопостачання тощо.
   Сергію Кваші – тримати в полі зору підготовку до відзначення 125-річниці університету, відповідну постанову КМУ.
   Директору студмістечку Сергію Стецюку, директору ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Сергію Михнюку – тримати на контролі ситуація в кампусі.

   Ректор розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook