Засідання вченої ради механіко-технологічного факультету

10 листопада 2022 року
ауд. 333, корпус 11

     Шановні колеги,  17 листопада 2022 року о 9.30 год. в ауд. 333 навч. корпусу № 11 відбудеться засідання вченої ради механіко-технологічного факультету НУБіП України.

 

   Порядок денний:

    1. Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання факультету. Доповідає декан механіко-технологічного факультету, д.т.н., старш. наук. співроб. Братішко В.В.

    2. Наукова доповідь на тему: «Дослідження з виробництва біогазу на кафедрі охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві». Доповідає Поліщук В.М. – професор кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві, д.т.н., доц.

    3. Про підготовку та участь у науково-технічних конференціях. Доповідає заступник декана механіко-технологічного факультету з наукової роботи, д.т.н., проф. Мацюк В.І.

    4. Підведення підсумків проміжної атестації студентів денної форми навчання. Доповідають заступники декана механіко-технологічного факультету к.т.н., доц. Сівак І.М., к.т.н., доц. Ачкевич О.М.

    5. Про рекомендацію до друку матеріалів XI Міжнародної науково-технічної конференції «Технічний прогрес у тваринництві та кормовиробництві». Доповідає секретар оргкомітету конференції к.т.н., доц. Ребенко В.І.

    6. Про відкриття на механіко-технологічному факультеті освітньої програми підготовки фахівців ОС «Бакалавр» зі спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» та склад проектної групи. Доповідає декан механіко-технологічного факультету, д.т.н., старш. наук. співроб. Братішко В.В.

    7. Різне.

     Ключовим питанням засідання буде  доповідь завідувача кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки імені академіка П.М. Василенка, к.т.н., доц. Гуменюк Ю.О. "Про роботу кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки імені академіка П.М. Василенка щодо підвищення якості підготовки фахівців, наукових досліджень та розвитку матеріально-технічної бази."

      Прохання усіх НПП кафедри взяти активну участь у засіданні. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook