Звіт кафедри на вченій раді механіко-технологічного факультету

18 листопада 2022, 13:45
ауд. 333, корпус 11

     На черговому засіданні вченої ради механіко-технологічного факультету, яке відбулося 17 листопада 2022 р., було заслухано звіт про роботу кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки імені академіка П.М. Василенка щодо підвищення якості підготовки фахівців, наукових досліджень та розвитку матеріально-технічної бази. Кафедра є однією з найстаріших кафедр НУБіП. У звіті завідувач кафедри канд. техн.. наук, доцент Гуменюк Ю.О. зазначив, що кафедра має значний науково-педагогічний потенціал.

 

      Навчальний процес забезпечують 15 науково-педагогічних працівників, серед яких академік НААН Кравчук В.І. та член-кореспондент Войтюк Д.Г. Особливу увагу кафедра приділяє розвитку матеріально технічної бази, яка є однією з найкращих в університеті.

     Дякуючи плідній співпраці з провідними виробниками сільськогосподарської техніки на кафедрі представлений для вивчення студентами майже весь спектр новітньої техніки. Отже кафедра має всі необхідні компоненти для якісної підготовки висококваліфікованих спеціалістів.

 

Деркач О.П., доцент кафедри, секретар вченої ради МТФ
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook