Члени гуртка «Ресторатор» слухачі вебінару «Готельний бізнес під час війни» від Ірини Магалецької керівниці навчального центру Reikartz Hotel Group

16 вересня 2022 року

 

     16.09.2022 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Національного університету біоресурсів і природокористування України разом зі студентами 2-4 курсів спеціальностей "Готельно-ресторанна справа" та "Туризм" мали можливість бути слухачами вебінару "Готельний бізнес під час війни", який було організовано національною мережею готелів України Reikartz Hotel Group. Спікером виступила Ірина Магалецька - керівниця навчального центру Рейкарц.

    Ірина детально описала географію готелів мережі Reikartz Hotel Group та сучасну ситуацію у готельному бізнесі. Було сумно дізнатися які готелі мережі зараз тимчасово не працюють, дуже позитивні новини загального завантаження, та й у розрізі по регіонах було цікаво порівняти свою думку та реальний стан. Окремо вдячні за приклади антикризового менеджменту готельної мережі.

 

     Крім того Ірина озвучила можливості навчання, стажування, проходження практики в готелях мережі Reikartz Hotel Group та отримання подальшої роботи. 

     Студенти були активні, задавали запитання і отримали грунтовні відповіді на них. Інформація сприймалася чітко та зрозуміло завдяки змістовній презентації і чудових поясненнях пані Ірини.
     

    Дякуємо Ірині за цікавий інформаційний вебінар! Завжди раді долучатися до навчальних проєктів від Reikartz Hotel Group. Чекаємо на наступні цікаві вебінари!!!   

Лариса Гопкало,

керівник гуртка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook