День відкритих дверей

14 грудня 2022 року

IMG 4968     12 грудня 2022 року,  в цей зимовий нелегкий для України воєнний час, ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» гостинно відкриває двері для випускників ліцеїв Бережанщини, молоді, яка  прагне удосконалення, пошуку нового, хто любить і вміє вчитись, творити, мріяти, для всіх наполегливих, завзятих, для  всіх тих, про кого незабаром гордо скажуть – український студент, з надією у перспективі абітурієнт нашого навчального закладу.

       Цей традиційний захід - активних пошуків свого абітурієнта, тих небайдужих молодих людей, котрі прагнуть присвятити себе нелегкій, але надзвичайно важливій справі, - розвитку вітчизняної освіти та науки і відбудови нашої України.

IMG 4972      Під час офіційної частини директор інституту Мирон Жибак розповів про НУБіП України, структурним підрозділом якого є наш інститут, а також  історію, стан та перспективи розвитку нашого навчального  закладу, і те, чим ми відрізняємося від інших аграрних закладів у підготовці фахівців.

IMG 4980IMG 4986     Із факультетами інституту, організацією освітнього процесу, структурою, матеріально-технічною базою, умовами навчання детально ознайомили учнів декани: Любов Ярема, Ігор Чвартацький, Василь Бунько, акцентуючи увагу молоді на відео презентаціях про свої підрозділи.

IMG 4982IMG 4997     Під час зустрічі гості отримали вичерпну інформацію про особливості цьогорічної вступної кампанії від відповідального секретаря приймальної комісії Миколи Потапенка, який, зокрема, наголосив, що на сайті інституту завжди можна знайти необхідну і оновлену інформацію, яка зацікавить.

IMG 4969      Презентував студентське життя для гостей заходу голова  студради Іван Когут, розповівши присутнім про студентські акції, змагання, концерти, спортивні секції, мистецькі гуртки, та дозвілля студентів в інституті, а також про студентське самоврядування, що для абітурієнтів поки було новим.  

IMG 4994IMG 5021IMG 4966     Заступниця директора Степанія Білик висловила щиру подяку учням та усім гостям, які приїхали до нас із різних населених пунктів, виявили щире зацікавлення та взяли участь у Дні відкритих дверей.

IMG 4962IMG 5004IMG 5008IMG 5011IMG 4991      Студенти інституту підготували для гостей коротку концертну програму.

IMG 5030     Після закінчення концерту для гостей було проведено екскурсію навчальними аудиторіями і лабораторіями, які постійно оновлюється. Кожний бажаючий мав можливість поспілкуватися з деканами та викладачами. Адже «краще один раз побачити, ніж сто разів почути».

16709326683461670932668393    Тож бажаємо майбутнім вступникам, щоб вибір навчального закладу був правильним, всім вдалої здачі іспитів та ЗНО, щоб вже у вересні ми могли назвати вас гордим словом «Студент-першокурсник» ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут»

Володимир ЗАЙЧУК,
завідувач відділу гуманітарної освіти, виховання і студентських справ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook