День відкритих дверей у НУБіП України

11 грудня 2022 року
Цьогоріч 8 і 10 грудня 2022 року Національний університет біоресурсів і природокористування України провів «Дні відкритих дверей» для випускників шкіл та коледжів. Активну участь у цьому заході прийняла і Кафедра сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка.

       Після вітальних слів і вступної промови ректора університету Станіслава Ніколаєнка та виступу декана механіко технологічного факультету В’ячеслава Братішко, завідувач кафедри Юрій Гуменюк, представив гостям навчальні лабораторії, матеріально-технічну та організаційні бази, забезпечення, можливості і перспективи освітнього процесу.

  

Учні, які відвідали аудиторії кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка очно, мали можливість ознайомитися із обладнанням вітчизняних та зарубіжних виробників, яке використовується у навчальному процесі, та переконатися у тому, що знання вони будуть отримувати на сучасній техніці і в лабораторіях, які відповідають вимогам підготовки сучасного інженера.
 
 

Віталій Курка, доцент кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки

ім. акад. П.М. Василенка

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook