Поповнення у дружній родині кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного

20 грудня 2022 року

У листопаді, колектив кафедри годівлі тварин та технології кормів поповнився ще одним аспірантом, який досягнувши значних успіхів в практичній сфері діяльності, прийняв рішення продовжити навчання в аспірантурі поєднуючи практичну та наукову діяльність.

Віталій Шкарбан є випусником НУБіП України: у 2009  році отримав ОС «Магістр»  за спеціальністю «Адміністративний менеджмент», а у 2010 рік отримав ОС «Магістр»  за спеціальністю «Технології виробництва та переробки продукції тваринництва».

Після закінчення університету почав трудову діяльність в національній кормовій компанії  АВА Груп де наразі працює на посаді директора по маркетингу. За час роботи проходив стажування в провідних компаніях кормової індустрії  Нідерландів, Франції та на молочних фермах в Нідерландах. Має вдалий досвід залучення та інтеграції на український ринок міжнародних інноваційних проектів.

Працюючи в кормовому бізнесі продовжував підтримувати тісний зв'язок з факультетом ТВППТ та кафедрою годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного (участь у відкритих лекція, наукових конференціях).

Віталій, бачить місією української кормової індустрії вихід на експортні ринки не тільки з сировиною (як це є на даний час), а і з інноваційними продуктами/технологіями  з вагомою доданою вартістю які можна експортувати в інші країни. Тобто Україна з точки зору сільського господарства і зокрема годівельного бізнесу має всі необхідні передумови, щоб стратегічно ставити цілі на перетворення з імпортера технологій в експортера.

Один з таких проектів і став стимулом для великої зацікавленості в проведені наукових досліджень які відразу будуть реалізовані в практичній площині та бажанні продовжити подальше навчання для здобуття наукового ступеня «Доктора філософії». Спілкування та менторські настанови від професора, доктора сільськогосподарських наук Сичова Михайла Юрійовича допомогли побачити значні перспективи в проведенні наукових досліджень та інтеграції наукової складової в подальшу стратегію розвитку кормового бізнесу, що в кінцевому результаті зумовило вибір його своїм науковим керівником.

Досвід і новаторський підхід до вирішення задач з годівлі тварин Сичова Михайла Юрійовича будуть важливими факторами на успішному шляху Віталія до омріяного ступеня доктора філософії.

 

Роман Вознюк

ассистент кафедри

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook