ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧА КАФЕДРИ

19 грудня 2022, 10:52

         Доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Валерій Цвіліховський взяв участь у конференції «Діагностика та лікування травматологічних та нейрохірургічних захворювань у тварин. Їх особливості у воєнні часи», організатором якої була громадська організація «Українська асоціація ветеринарів-ортопедів, нейрохірургів «ОrthoPets». Захід проводився 15-16 грудня 2022 року в м. Івано-Франківськ.

     В рамках програми розглядалися питання хірургічного лікування травматичних уражень хребта, травми передньої хрестоподібної зв’язки, операції з видалення об’ємних утворень головного мозку, військово-польова хірургія у ветеринарній практиці, рентгеноскопічна навігація під час ортопедичних та нейрохірургічних операцій, унікальні можливості апаратів Ілізарова, рання діагностика за дисплазії тазостегнових суглобів у собак, 3D моделювання, друк і застосування імплантатів у ветеринарії.

      Зокрема на конференції було представлене лабораторно-діагностичне, клініко-діагностичне та хірургічне сучасне обладнання, яке уже добре зарекомендувало себе, так і нове, яке в даний час заходить на ринок України.

Валерій Цвіліховський

Доцент кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М.Ф. Гулого

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook