Пошук нових ідей та перспективи діяльності гуртка «Вивчення молекулярно-біологічних механізмів регуляції обміну речовин із поглибленим студіюванням англійської біохімічної термінології»

20 грудня 2022 року

     Минулого тижня на засіданні студентського гуртка «Вивчення молекулярно-біологічних механізмів регуляції обміну речовин із поглибленим студіюванням англійської біохімічної термінології», метою якого є поглиблення знань студентів з біохімії й одночасного удосконалення рівня англійської мови, гуртківці обговорювали успішні результати їхньої діяльності.  У 2022 роціосновним досягненнямгуртківців є 1 місце серед гуртків НУБіП на цьогорічному Фестивалі Дні науки (https://nubip.edu.ua/node/110083 ; https://nubip.edu.ua/node/110452 ).

Гуртківці П.М. Федишин і Д.Р. Балидіна брали посильну участь (з оплатою) у дослідженнях НДР № 110/15-пр-2020 «Розробка способів та засобів регуляції метаболізму в організмі тварин за дії різної природи чинників» (№ держреєстрації 0120U102130; керівник д.б.н. Л. Калачнюк).

 

На засіданні гуртка обговорювалися плани у вивченні регуляторних механізмів в організмі тварин за дії екопатегенних чинників у наступному році, представлення відповідних пошукових матеріалів у студентських публікаціях.
Побажаємо успіхів студентам у їхньому прагненні розкрити нові обрії пізнання біохімічних процесів, а також запрошуємо до участі у діяльності гуртка нових її учасників.
Лілія Калачнюк
професор кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. Гулого
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook