Спасибі тобі, АЛЬМА-МАТЕР - за високу оцінку

22 грудня 2022 року

Цими днями для мене особисто була велика честь отримати вищу державну нагороду в галузі освіти, адже освітній діяльності й вихованню молодого покоління я присвятила майже сорок років професійного життя. Давно, у 1978 році, я вперше переступила поріг Мукачівського фахового коледжу, вступивши на ветеринарне відділення. Після здобуття вищої освіти в Одеському сільськогосподарському інституті  повернулася у коледж вже  викладачем.  За цей час змінилося чимало але стало константою - бажання бути  потрібною і корисною суспільству.

Завжди пам'ятатиму про цінність і значення вищої державної нагороди, якої мене удостоїв Президент України Володимир Зеленський у період повномасштабної війни держави-терориста росії проти України, нашим захисникам і захисницям, всьому сектору безпеки та оборони за можливість жити, творити, викладати та почувати абсолютну свободу й гідність в незалежній країні.

Україна   проходить найвищий етап державотворення. Йде війна добра  проти зла, свободи проти рабства, демократії проти тиранії, світла проти темряви. Жодні терористичні атаки ніколи не позбавлять український народ світла, адже наше світло у душі, ми на боці добра і правди, справедливості та цивілізації.

Як громадянка, як освітянка і як нагороджена, я дякую Президенту України, Верховному Головнокомандувачу Збройних Сил України за проявлену мужність, стійкість, професійність та інші якості й чесноти, які він лідерськи проявив з перших хвилин повномасштабної  агресії росії й по сьогодні. За те, що у надзвичайно важкий час для країни він звернув увагу на освітян.

Всі гілки й рівні влади об'єдналися та згуртували весь цивілізований світ для допомоги у боротьбі за глобальну безпеку й спокій.

Я щиро вдячна керівництву Закарпатської  обласної військової адміністрації, департаменту освіти за підтримку.

Дякую ректорату Національного університету біоресурсів і природокористування України, дирекції Мукачівського фахового коледжу, що помітили і високо оцінили роботу. Тільки лідер і гідний управлінець здатний бачити у підлеглих старанність і заохочувати до кращого.

Спасибі Вам колеги, студенти і випускники усіх років випуску. Дякую  сім'ї, родині, рідним, близьким, знайомим і не знайомим за вітання.

Бажаю усім нам якомога швидшої перемоги України.

Життя   переможе смерть, а світ – темряву!

Слава Україні!

Героям слава !

Тетяна Дурдинець

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook