Магістри-нутріціологи представили результати наукових досліджень на засіданні екзаменаційної комісії факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

23 грудня 2022 року

 

 Освіта під час війни отримала нові виклики та стала ще більш значимою для кожного студента, викладача, університету та всього суспільства. Всі ми гідно виконуємо свою роботу і маємо високі результати нашої праці, не зважаючи на труднощі.

   В умовах війни магістри, під організаційно-методичним керівництвом науково-педагогічних працівників, намагалися вдало поєднувати виготовлення інноваційних продуктів та проведення експериментальних досліджень, адже кваліфікаційна магістерська робота – це самостійна індивідуальна робота з елементами дослідництва та інновацій, яка є підсумком теоретичної та практичної підготовки магістрів.

     Атестація випускників спеціальності 181 "Харчові технології", освітньо-професійної програми «Нутриціологія», заочної форми навчання проводилася в онлайн режимі, в період з 14 по 17 грудня 2022 року.

   Із вступним словом до здобувачів та членів екзаменаційної комісії звернулась Лариса Баль-Прилипко,    декан факультету, д.т.н., професор, яка зачитала наказ ректора про створення ЕК, розпорядження про допущення до захисту студентів, звіт про результати автоматизованої перевірки кваліфікаційних робіт на наявність плагіату та побажала усім продуктивної роботи!!!

    Тематика магістерських   робіт освітньо-професійної програми «Нутриціологія» оновлюється кожного начального року. Цьогоріч було затверджено інноваційні та неординарні теми, серед яких найбільший інтерес викликали: Розробка   науково обґрунтованих раціонів харчування для вегетаріанців та веганів (Бахмєтьєва О. В.); Дослідження ефективності використання біологічно-активної добавки "Йодіс-концентрат" у технології йогуртів (Лук`янчук І. В.); Формування раціонів харчування дітей дошкільного віку (Ковальчук А.О.).; Розробка коректуючих раціонів на основі спеціалізованих продуктів харчування з цільовим нутрієнтним складом (Колібаба Т. В.).; Розробка технології мꞌясних напівфабрикатів функціонального призначення на основі рослинної сировини (Мантурова М.С.).; Використання борошна спельти та функціональних інгредієнтів у хлібопеченні (Науменко О. В.); Розроблення раціонів харчування учнів початкової школи на основі дабл-меню в загальноосвітніх закладах (Самоляк Г.В.). та інші.

      Всі презентації викликали зацікавленість слухачів і низку запитань. Тому, захід мав дискусійний характер, де студенти разом з членами комісії обговорили важливі питання в області нутриціології.

     Варто відмітити, що під час навчання студенти приймали участь у Міжнародних наукових конференціях, різних вебінарах та семінар присвячених питанням нутриціології. Більшість магістрів  мають публікації за результатами своїх досліджень.

    В результаті члени атестаційної комісії прийшли до висновку, що всі магістри заслуговують пр

исвоєння кваліфікації «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології»  освітньо-професійної програми «Нутриціологія».

 ТОЖ ВІТАЄМО МАГІСТРІВ-НУТРИЦІОЛОГІВ З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ МАГІСТЕРСЬКИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ!

НАВЧАЮЧИСЬ І ПРАЦЮЮЧИ НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ!!!

  

 

Аліна Менчинська,
секретар ЕК факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook