Професори Інна Левицька та Валентина Бандура, доцент Лариса Гопкало пройшли міжнародне стажування для науково-педагогічних працівників в Латвійському Університеті наук про життя та технологій (Latvia University of Life Sciences Technologies)

12 грудня 2021 року

     З 1 листопада по 10 грудня 2021 року викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму професор Інна Левицька, професор Валентина Бандура, доцент Лариса Гопкало проходили Міжнародне стажування для науково-педагогічних працівників в Латвійському Університеті наук про життя та технологій (Latvia University of Life Sciences Technologies) за програмою підвищення кваліфікації «Інноваційні підходи в освіті і науці».
     Велика вдячність організаторам за надзвичайно своєчасну і актуальну тематику стажування!
   Було настільки цікаво, що неможливо передати словами. Чудові доповіді спікерів, багато важливої і цікавої інформації. Гарна організація, професіональний супровід за всіма напрямками і питаннями до початку, протягом і навіть по закінченню стажування. Результатом роботи стало написання ессе, в яких підкреслено індивідуальну точку зору авторів та враження з конкретного питання педагогічної діяльності. Всі написані ессе були схвалені керівниками програми, а науково-педагогічні працівники кафедри отримали сертифікати.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Дякуємо ректорату НУБіП України за всебічну підтримку всієї університетської спільноти та за надані можливості пройти Міжнародне стажування за програмою підвищення кваліфікації, поспілкуватись з колегами, отримати нові наукові напрями та підходи щодо проведення занять на інноваційному рівні.

Ірина Кудінова,
доцент кафедри готельно-ресторанної
справи та туризму

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook