Колектив факультету конструювання та дизайну роботу у 2022 році схвалив

20 грудня 2022, 20:24

 

20 січня 2022 року за участі проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка відбулись збори трудового колективу факультету конструювання та дизайну, на яких про роботу колективу факультету у 2022 році звітував декан Зіновій Ружило.

 

 

 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблиго на Донеччині старщого лаборанта кафедри технології конструкційних матеріалів та матеріалознавства Олександра Августіна.
Декан зупинився на особливостях роботи колективу у воєнний час, подякував усім, хто у складні перші воєнні години став на захист країни, долучився до збереження майна університету та факультету, допомагав захисникам в корпусах та на фронті.
Була відзначена і робота по облаштуванню укриття, що дало змогу студентам факультету проводити у відносній безпеці аудиторне навчання.
У звіті було проаналізовано традиційні види роботи калективу такі як навчальна, профорієнтаційна, наукова, виховна, міжнарожна, робота по зміцненню матерільно-технічної бази. 
Поставлено завдання, що стоять перед колективом у 2023 році.
У обговоренні звіту виступили заступник декана факультету конструювання та дизайну, професор кафедри конструювання машин та обладнання Юрій Ромасевич, завідувач кафедри механіки, академік Володимир Булгаков, голова профбюро факультету Анастасія Ляшко.

 

 

 

До колективу факультету з основними завданнями від ректорату звернувся Вадим Кондратюк.
Він зазначив, що робота у ювілейному році - році 125 річчя університету та майбутньої нашої перемоги у війні з російським агресором, має бути плідною, творчою та  самовідданою.
Вадим Миколайович вручив відзнаки науково-педагогічним працівникам, які були представлені до нагородження у 2022 році, та через воєнні дії не змогли отримати їх.
Звіт декана факультету конструювання та дизайну затверджено одноголосним рішенням, а роботу колективу у звітний період схвалено.

 

Голова профбюро факультету Анастасія Ляшко
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook