Відкрита онлайн лекція доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Свердана Михайла Михайловича

25 листопада 2022 року

24 листопада 2022 року доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сверданом Михайлом Михайловичем була проведена відкрита лекція для бакалаврів 4-го курсу спеціальності "Міжнародні відносини" з дисципліни "Міжнародні економічні відносини з основами економічної теорії" на тему "Міжнародні економічні організації".

  

В рамках лекційного заняття розглядались питання сутності міжнародних економічних організацій, їх сучасної світової структури, особливостей організації діяльності та функціонування, а також специфіка сучасної глобальної політичної, економічної та соціальної ситуації, основні чинники, які впливають на її стан та визначають пріоритети діяльності міжнародних економічних організацій.

На відкритій лекції були присутні відповідальна від факультету щодо контролю за якістю освіти, к.е.н. доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Тюріна Альона Анатоліївна та викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту: д.е.н., професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України Шинкарук Лідія Василівна, в.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н., професор Дєліні Марина Миколаївна, к.держ. упр., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Алексеєва Катерина Андріївна, к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Власенко Тетяна Олексіївна, к.держ. упр., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Дергач Анна Вадимівна, к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Артюх Тетяна Олександрівна, завідувач лабораторії, асистент викладача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Кендус Дар’я Ігорівна.

  

Присутні зазначили, що лекція проведена згідно плану, відповідно до робочої програми. Також відмітили високий педагогічний рівень проведення лекції, а саме: майстерність викладача у викладанні дисципліни, чіткість, логічність, наявність зв’язків з попереднім навчальним матеріалом, поєднання теоретичного матеріалу з практичними прикладами та вирішення ситуаційних завдань, використання технічних засобів навчання та унаочнення матеріалу протягом проведення лекції, постійний зворотній зв'язок із аудиторією та вміння зацікавити студентів до активної роботи.

 

 

Анна Дергач,
к.держ.упр., доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook