Чоловіча збірна НУБіП України з футзалу готується до майбутніх стартів

27 грудня 2022 року
  Продовжує свою підготовку до чемпіонату серед студентів ЗВО наша чоловіча збірна НУБіП України з футзалу.
  Гравці-студенти спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» підвищують свою майстерність в чемпіонаті міста Києва з футзалу. У складі команди «Альтернатива» під керівництвом Миколи КОСТЕНКА вдосконалюють свої технічні навички і тактичну взаємодію Назар МАНУКОВ, Віктор ГОЛОВАТЮК, Олег СІРЕНКО, Артем ФЕДОРЧЕНКО (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»), Владислав КУЛИК, Дмитро ТЮПА (агробіологічний ф-т). За команду «Сервіт» виступає Руслан ДУДАРЕНКО (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»). Хлопці наполегливо тренуються вдосконалюючи свою фізичну і технічну підготовку, набираються ігрового досвіду, відпрацьовують групові взаємодії, награють стандартні положення.
  Цього року в чемпіонаті Києва було запроваджено нову систему формування ліг. Тож зараз 22 команди змагаються між собою і набирають рейтингові очки. За підсумками 9-ти ігор команди будуть розділені на три ліги згідно рангу.
 
   Перед Різдвяними канікулами команда «Сервіт» посідає проміжне перше місце, а «Альтернатива»третя серед 22-ох команд. Всім командам лишилося ще зіграти від однієї до трьох ігор і перші 7 колективів потраплять до вищої ліги, де продовжать змагатися за призові місця.
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook