Віртуальні наукові симуляції від LABSTER

27 грудня 2022 року

Вітаю колеги, викладачі та студенти.

   Ми маємо поповнення в можливості доступу до цікавих навчальних ресурсів в інтернеті. Сьогодні представляю для вас LABSTER (https://www.labster.com/). Це велика база віртуальних лабораторних симуляцій призначених для навчання.
   Міністерство освіти і науки України і Labster, провідна платформа для віртуальних лабораторій та інтерактивної науки, співпрацюють, щоб надати наукову навчальну платформу для всіх університетів, коледжів, а також для всіх шкіл і навчальних закладів в Україні.
   Наш університет також зареєстрований та отримав 1-річний безкоштовний доступ до Labster, який включає доступ до каталогу з понад 300 наукових симуляцій і тисяч зображень, відео, лабораторних звітів і багатьох інших додатків.
   Симуляції на Ladster.com будуть цікаві в першу чергу для занять з хімії, біології, природничих дисциплін.
   Як отримати доступ до навчальних симуляцій?
   Для реєстрації на платформі викладачі повинні звернутися до керівника центру дистанційних технологій навчання Мокрієва Максима Володимировича ([email protected]). ! Тільки через електронну пошту !
   Якщо ви студент і вас зацікавило використання Labster для свого навчання, зверніться до викладача відповідної дисципліни. Саме ваші викладачі зможуть записувати вас на навчальні симуляції.
   Деталі, запитання та обговорення на окремому форумі викладачів: https://elearn.nubip.edu.ua/mod/forum/discuss.php?d=66084

 

За інформацією з порталу Elearn
керівника центру дистанційних технологій навчання
Мокріє М.В.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook