Члени гуртка "Агротурист" підвели підсумки роботи гуртка за I семестр 2022-2023 н.р.

21 грудня 2022 року

    Однієї із складових діяльності студентського наукового гуртка «Агротурист» є приймання участі у Міжнародних та Всеукраїнських науково-практичних конференціях, написання тез доповідей та виступи на секційних засіданнях.
      Так, впродовж першого кварталу 2022 року Ангеліна Куценко взяла участь у міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми та перспективи впровадження європейського досвіду диверсифікації сільського туризму в Україні на засадах креативності та збалансованості», яка відбувалася 13-14 жовтня 2022 року у Уманському національному університеті садівництва
    Ангеліна Куценко виступила з доповіддю на тему: «Інноваційний туристичний продукт в сфері екологічного туризму», яка викликала інтерес у учасників конференції та впевнено відповіла на поставлені запитання.
    Вікторія Арнаут і Каріна Теплюк прийняли участь у II міжнародній конференції здобувачів та молодих вчених «Розвиток туристичної галузі та індустрії гостинності: проблеми, перспективи, конкурентоздатність", яка відбулася 18 листопада 2022 року в університет імені Альфреда Нобеля м. Дніпро.
   Арнаут Вікторія виступила з доповіддю на тему: «Стан розвитку туризму в умовах воєнного стану» і Теплюк Карина на тему: «Смарт-туризм: сутність та значення».
    Софія Самборська підготувала в співавторстві наукову статтю на тему: «Тенденції розвитку підприємств готельної сфери в умовах пандемії covid-19», яка опублікована у журналі «Біоекономіка і аграрний бізнес».
     Як бачимо, не зважаючи на відключення світла, відсутність доступу до інтернету, наші гуртківці були активні протягом 1 семестру і в 2 семестрі надіємося будуть мати ще кращі результати публікаційної активності.
      Виступи на даних конференціях є важливим етапом у розвитку студентської наукової роботи та дають змогу отримати неоціненний досвід Дякую нашим гуртківцям за активну участь, а також ЗСУ за змогу навчатися і виступати на подібних заходах!!!

Ірина Кудінова,
керівник студентського наукового
гуртка «Агротурист»
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook