Старостат ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження: організовано завершуємо семестр

28 грудня 2022 року

     Традиційно, щовівторка в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проходить засідання старостату за участю наставників академічних груп.

    Зустріч 27 грудня 2022 року була присвячена результатам екзаменаційної сесії першого семестру 2022-2023 навчального року.
    Заступник директора інституту Семен Волошин ознайомив учасників зустрічі з результатами складання заліків та екзаменів студентами ННІ. Детально обговорено процедуру ліквідації академічних заборгованостей студентів.

   Заступник директора інституту Наталя Пруднікова ознайомила студентів та наставників академічних груп з проєктом стипендіального рейтингу. Звернула увагу на порядок його формування та терміни оформлення наказів на призначення академічних стипендій. Зокрема, звернула увагу на необхідності уникнення технічних помилок та оперативного узгодження стипендіальних рейтингів до початку роботи стипендіальної комісії інституту.

    Також Наталя Дмитрівна озвучила прізвища студентів, які навчаються за кошти юридичних та фізичних осіб і мають заборгованості по сплаті за навчання у другому семестрі.
    Про дотримання студентами правил проживання у гуртожитку в канікулярний період окреслила заступник директора Лілія Мартинюк. Детально розібрали алгоритм дій у надзвичайних умовах при відсутності енергозабезпечення (блекаут).
    Лілія Володимирівна звернула увагу старост та наставників академічних груп про порушення умов договору на проживання у гуртожитку. За поданням студради гуртожитку з деякими студентами припинена угода на проживання.

    Заступник коменданта гуртожитку №7 Богдана Голоюх звернулась до учасників наради з проханням щодо суворого дотримання процедури продовження терміну проживання в гуртожитку у міжсесійний період.

     До обговорення активно долучились старости академічних груп та наставники. Свої пропозиції щодо організації комунікації зі студентами запропонували наставники груп Вячеслав Васюк та Олександр Гай.
    Головне під час канікулярного періоду – дотримання усіх безпекових заходів і вимог. Будьмо відповідальними за свої дії!
    Разом до перемоги!

Лілія Мартинюк,
заступник директора
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook