Зустріч магістрів ОП «Адміністративний менеджмент» з деканом, гарантом та кураторами

29 грудня 2022 року
Факультет аграрного менеджменту НУБіП України

Цьогоріч освітня програма «Адміністративний менеджмент» факультету аграрного менеджменту представлена двома групами студентів – освітня траєкторія ІМА (International Agrarmanagement) та студентами, що є учасниками проєкту "Агрокебети".

29 грудня 2022 р., наприкінці першого навчального семестру 2022/23 н.р., відбулась онлайн зустріч студентів з деканом факультету аграрного менеджмету Анатолієм Остапчуком, гарантом ОП "Адміністративний менеджмент" Оленою Ковтун та кураторами груп магістрів Наталією Коваленко та Олександрою Ралко.

 

Перший семестр для студентів був надзвичайно напруженим – це і більш короткий, а від того і інтенсивніший строк навчання, це і швидкий перехід на дистанційний режим навчання, це і відсутність електрики, повітряні тривоги та безліч інших перешкод для традиційного навчання, що привнесла в наше життя війна з рф.

Анатолій Остапчук відкрив зустріч, на якій спільно з кураторами були обговорені нагальні питання організації навчального процесу. Кожен студент мав змогу задати питання, які його турбують. Звичайно, і викладачі, і студенти хочуть зустрітися в аудиторіях, деканат підтримує це бажання, але реалії можуть внести свої корективи. Що є незмінним – навчання відбудеться за графіком.

Олена Ковтун поінформувала студентів щодо планів на січень, протягом якого відбудуться зустрічі студентів з гостьовими лекторами, де передбачено обговорити багато цікавих та важливих тем.

 

Наталія Коваленко та Олександра Ралко нагадали студентам про початок роботи над написанням магістерських робіт, про своєчасне оформлення та оновлення портфоліо магістрів, про правила індивідуального поводження у разі отримання сигналу «Повітряна тривога».

Студенти та викладачі привітали всіх з прийдешнім Новим роком, який принесе перемогу та мир в домівки всіх українців.

Наталія Коваленко, куратор групи магістрів

ОП "Адміністративний менеджмент"
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook