Вітаємо з Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!

31 грудня 2022 року

 

 
Дорога університетська родино!
Щиро вітаємо Вас із 2023 роком та Різдвом Христовим!
     2022-й рік приніс трагічні випробування для України і нашого університету. Загарбницька, людиноненависницька війна росії проти нашої держави принесла велике горе на нашу землю. Нині великий український народ платить найвищу ціну – життя героїв-визволителів, цивільного населення, руйнування міст і сіл, інфраструктури, закладів освіти, ракетний терор і нескінченні обстріли тощо за право існувати, будувати і розвиватися за людськими, європейськими цінностями. Наперекір ворогу, ми стоїмо і робимо все, аби якнайшвидше за допомогою наших друзів і партнерів зі США, Європи та світу здобути Перемогу.
     На жаль, наш колектив теж не оминув молох війни. Студенти, викладачі, співробітники і випускники – всі долучилися до захисту України: в лавах Збройних Сил, територіальної оборони, силових структурах, волонтерських організаціях. На жаль, не всі наші Герої повертаються живими, і пам’ять про їхні подвиг, самопожертву і відданість українському народові буде жити з нами вічно!
     Перелаштувавши свою діяльність, колектив університету продовжує виконувати покладені на нього обов’язки – навчати і виховувати студентів, провадити науковий пошук, творити, розвиватися. І це знайшло своє відображення у міжнародній оцінці нашої роботи, адже НУБіП увійшов вперше до когорти кращих університетів країни за версією міжнародного рейтингу QS.
    Спільними зусиллями всього університетського колективу, наших випускників, роботодавців, наглядової ради в умовах воєнного стану ми сміливо реалізовували програму розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2025», підтримували навчальну і наукову матеріально-технічну базу, в надскладних умовах успішно провели вступну кампанію і випустили чергове покоління високопрофесійних фахівців.
     Дорогі колеги! Сердечно вдячні Вам за співпрацю, щиру підтримку, самовідданість, патріотичну позицію, за спільне прагнення працювати на перемогу України, всього прогресивного людства та благополуччя нашого університету!
У цей день від імені ректорату бажаємо всім співробітникам, ветеранам, випускникам, студентам і аспірантам мирного неба, міцного здоров’я, наснаги на нові звершення!
Нехай Новий 2023 рік стане роком Перемоги, роком початку довготривалого миру, здійснення найзаповітніших мрій і сподівань!
     Слава Україні! Героям слава!

З повагою –
ректор НУБіП України,
академік НАПН України  Станіслав Ніколаєнко
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook