Приймаємо нові виклики та продовжуємо працювати ще інтенсивніше

1 квітня 2022 року

      Повномаштабне військове вторгнення на територію нашої країни внесло корективи у всі сфери життя українського народу. Позначилося воно також і на освітньому процесі. Довготривалий карантин та пандемія навчили нас частково жити в "дистанційному форматі", війна - закріпила це вміння, але не зламала нас.

      Так, викладачі кафедри аквакультури, відповідно до наказу ректора № 156 від 11 березня 2022 р. після вимушених канікул відновили проведення занять зі студентами в дистанційному режимі. Війна розкидала нас всіх по Україні та світі, але не забрала у нас прагнення до знань та постійного розвитку. Перебуваючи на постійному зв'язку один з одним та зі студентами, вдалося згідно розкладу та з високою якістю проводити навчальні заняття зі студентами. 

     Не менш необхідним є контакт викладачів між собою. Так, з початком війни всі викладачі перебували на постійному зв'язку один з одним, а з відновленням навчального процесу отримали змогу, хоч і в дистанційному формати, але побачити один одного.  Підтримка - найважливіше, що ми можемо зараз дати один одному. 

    Попереду складний навчальний процес, студентів 3 курсу ОС "Бакалавр" та ОС "Магістр" 1 р.н. чекає виробнича практика, яка є важливим елементом навчального процесу і дасть можливість закріпити теоретичні знання на практиці.

    Ми не здаємося, боремося на своєму навчальному фронті! Віремо у ЗСУ та нашу перемогу!

      

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook