Навчаємось в CISCO

28 грудня 2022 року

У цей непростий для нашої держави час потрібно багато уваги приділяти освітній підготовці та розвитку молоді. Тому здобувачі освіти Боярського фахового коледжу НУБіП України постійно підвищують свої професійні навички за допомогою додаткових навчальних ресурсів. Традиційно такою платформою є мережева академія CISCO, що є міжнародною освітньою програма в галузі ІТ та кібербезпеки, яка об'єднує партнерські навчальні заклади по всьому світу. Це найбільша та найтриваліша програма корпоративної соціальної відповідальності CISCO. Усі її методичні розробки, які використовують у навчальному закладі, є сертифікованими Міністерством освіти України.

Серед програм навчання, які проходять наші здобувачі освіти, — мережеві технології, операційні системи (ОС) та IТ, програмування, інтернет речей, кібербезпека та автоматизація інфраструктури. Будь-який курс розрахований на різні рівні підготовки: від початківця до професіонала. Кожен із здобувачів освіти має можливість обрати для себе курс із галузі, яка його цікавить.

Таким чином, пройшовши курси від CISCO, наші здобувачів освіти підтверджують свій високий рівень знань, здобутий у коледжі, та отримують сертифікати CISCO, які допоможуть їм з працевлаштуванням та досягненням високих результатів у своїй майбутній професії.

 

Олександр МАГДИБОР, викладач

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook