ДО УВАГИ Викладачів, власників ЕНК! Зміна способу входу до навчально-інформаційного порталу

8 січня 2023 року
Шановні колеги,

   З метою оптимізації навчального кластеру та інформаційно-освітнього середовища нашого університету, а також для підняття корпоративної культури нашої організації ми здійснюємо перехід до аутентифікації на наших сайтах через Google. Точніше за допомогою вашої університетської пошти (корпоративного облікового запису). У всіх викладачів нашого університету повинна бути корпоративна пошта в домені @nubip.edu.ua. Входити потрібно буде саме через неї.
Для цього у вашому обліковому записі на elearn.nubip.edu.ua повинна бути прописана саме така пошта.

В кого в обліковому записі на elearn.nubip.edu.ua вже прописана правильна пошта, тих вже переключили на вхід через Google. Для входу використовуйте кнопку "Вхід для викладачів". При першому вході виконайте дії згідно інструкції. Наступні входи будуть проходити швидше.
В кого в обліковому записі на elearn.nubip.edu.ua використана інша пошта, повинні змінити її там на свою університетську. Кожного дня будуть перемикати таких викладачів на новий тип входу. Якщо ви спробуєте зайти відразу, у вас це вийде але ви втратите доступ до всіх своїх курсів. Тому, будь ласка, дотримайтеся процедури. Термін для такого переходу - до 31 січня. Після цього, попередній доступ для викладачів буде закрито.
В подальшому реєстрація викладачів для доступу до ресурсів інформаційно-освітнього середовища університету (зокрема до сайту elearn.nubip.edu.ua) буде відбуватися централізовано і тільки в університетському корпоративному сегменті Google Workspace.
Запитання можна задавати у форумі викладачів на порталі.

 

деталі за посиланням: https://elearn.nubip.edu.ua/mod/forum/discuss.php?d=66164

За інформацією керівника центру ДТН
доц. М. В, Мокрієва

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook