Обговорення освітньо-професійної програми «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» за спеціальністю 133-«Галузеве машинобудування» зі студентами-магістрами

22 квітня 2022 року


21 квітня 2022 року в дистанційному режимі під керівництвом гаранта освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» спеціальності 133-«Галузеве машинобудування», к.т.н., доц., завідувача кафедри надійності техніки Новицького А.В. та за участю студентів магістратури 1-го року навчання відбулося обговорення діючої програми підготовки. У процесі обговорення здобувачі вищої освіти висловили свої зауваження та побажання щодо покращення структури ОПП та переліку дисциплін, які бажано було б вести до її структури.
Гарант програми та учасники проектної групи провели співбесіди та роз’яснення студентам, щодо вибору дисципліни з існуючого переліку вибіркових дисциплін та охарактеризував майбутні компетенції, які отримають здобувачі. Обговорення стосувалось робочих програм наступних дисциплін «Надійність технічних систем» та «Надійність технологічних систем ТС»; «Економіка технологічних систем» та «Економіка інновацій в машинобудуванні».
Також  під час зустріч були представлені та охарактеризовані переваги зазначеної ОПП у порівнянні з іншими ВНЗ України. За результатами обговорення ОПП студенти магістратури отримали чітке уявлення про зміст, структуру та цілі цієї програми, основні її відмінності від освітньо-професійної програми та комплексне уявлення про наукову її складову.



 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook