МАГІСТРИ НАБУВАЮТЬ ПРАКТИЧНИХ НАВИЧОК ПІД ЧАС ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

10 липня 2022 року

 
Завершився весняний семестр 2021-2022 навчального року. Після аудиторних занять і перевірки засвоєного теоретичного матеріалу на заліках і іспитах студенти магістратури, які навчаються за спеціальністю «Галузеве машинобудування» факультету конструювання та дизайну роз’їхалися на виробничі практики.
Так, студенти магістратури, що навчаються за спеціальністю «Галузеве машинобудування» та опановують освітньо-професійну програму «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» проходять виробничу практику в сучасних аграрних та сервісних підприємствах.
Студент магістратури Владислав Ясінський закріплює теоретичний курс на виробничій практиці в агрофірмі ПСП «Кривець» Білоцерківського району. Оскільки в 2021-2022 навчальному році більшість занять проходять в дистанційному режимі, Владислав Ясінський поєднує навчання в магістратурі з роботою в агрофірмі на посаді інженера-механіка. 
C:\Users\Андрій\Desktop\Ясінський В. практика зображення_viber_2022-07-29_22-04-35-016.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Ясінський В. практика зображення_viber_2022-07-29_22-04-35-150.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Ясінський В. практика зображення_viber_2022-07-21_14-42-36-306.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Ясінський В. практика зображення_viber_2022-07-21_14-34-16-716.jpg
Виробнича практика проходить на протязі шести тижнів в червні та липні, тому більшість робіт Владислава на посаді інженера-механіки агрофірми передбачає: 
  • управління та організацію роботи інженерної служби;
  • формування оптимального парку техніки для якісного і своєчасного виконання технологічних операцій збирання ранніх зернових; 
  • організацію ефективного планування технічних обслуговувань і ремонтів зернозбиральної техніки для забезпечення її працездатності.
Студент Олег Пащінський виробничу практикупроходить на автостанції «Дефі» (м. Київ). Він такожпоєднує навчання в магістратурі з роботою на автостанції «Дефі». Владислав Пащінський займається технічним сервісом і обслуговуванням автомобілів Hyundai і КІА. Робота, а відповідно, виробнича практика цікава, оскільки автостанція «Дефі» завоювала велику довіру та гарну репутацію серед власників даних авто.
C:\Users\Андрій\Desktop\Фото Пащінський О. практика\IMG-0a29fb2d3d00c6afe22be64e5bd5b3e5-V.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Фото Пащінський О. практика\IMG-3fbfbcaec2f4119bfa2ef884e6c8e2de-V.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Пащінський О. практика.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Пащінський О. практика зображення_viber_2022-04-28_15-18-10-478.jpg
Олег Пащінський зазначає, що проходження виробничої практики на автостанції «Дефі» для студентів, які навчаються за освітньою програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» дають можливість поглибити знання і практичні навички за наступними напрямами: діагностика та ремонт ходової частини; діагностика та ремонт паливних систем; діагностику та ремонт двигунів; ремонт та заміна навісних частин автомобілів; автоелектричні роботи; технічне обслуговування систем.
Студенти магістратури Владислав Ясінський та Олег Пашінський впевнені, що при працевлаштуванні за інженерними посадами необхідно мати гарну теоретичну підготовку і практичні навички. Адже роботодавці зацікавлені у перспективних молодих людях, які можуть і хочуть навчатися.
Бажаємо мирного неба!


Андрій Новицький
завідувач кафедри надійності техніки, 
гарант програми «Технічний сервіс машин та
обладнання сільськогосподарського виробництва», 
Олександр Банний, 
доцент кафедри надійності техніки

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook