УЧАСТЬ ГУРТКІВЦІВ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ "СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЗЕМЛЕРОБСЬКОЇ МЕХАНІКИ" ПРИСВЯЧЕНІЙ 122-РІЧНИЦІ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ АКАДЕМІКА П. М. ВАСИЛЕНКА

18 жовтня 2022, 20:08

 
16–18 жовтня 2022 року в режимі онлайн відбулась Міжнародна наукова конференція "Сучасні проблеми землеробської механіки", МОН України, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Житомирський агротехнічний фаховий коледж. Київ. Житомир.
Мета конференції: Пошук рішень з розробки та впровадження сучасної техніки та технологій в агропромислове виробництво, а також поширення наукових теоретичних і практичних знань серед учених, викладачів, студентів, аспірантів, докторантів та зацікавлених осіб.
У роботі конференції брали участь члени наукових студентських гуртків кафедри надійності техніки. Зокрема з доповідями виступили:
  1. А. О. Бублик, студент магістратури ОП «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва», НУБіП України, доповідь на тему: «ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА ЯК СКЛАДОВА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ АГРАРНОГО ПІДПРИЄМСТВА», - Мельник В. І., к.е.н., доцент, керівник та співдоповідач.
  2. А. М. Щекальова, студентка НУБіП України, Ю. А. Новицький., інженер, доповідь на тему: «АНАЛІЗ ЗАСОБУ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ І РОЗДАВАННЯ КОРМІВ ТАПРАЦЕЗДАТНОСТІ ЛЮДИНИ-ОПЕРАТОРА» - Новицький А. В., к.т.н., доцент, керівник та співдоповідач.
  3. К. А. Попович, студент 1-го курсу магістратури ОП «ООбладнання лісового комплексу», НУБіП України, доповідь на тему:«ДОСЛІДЖЕННЯ ПОШКОДЖЕНЬ ТА ВІДНОВЛЕННЯ РАМ ТРЕЛЮВАЛЬНИХ ТРАКТОРІВ ЛТ-171» - Сиволапов В. А., ст. викладач, керівник та співдоповідач.
  4. Нуані Сайнт Іфілс Флері, студент магістратури, НУБіП України, доповідь на тему:«ОСНОВНІ ДЕФЕКТИ БЛОК-КАРТЕРА ДВИГУНА ЯМЗ-238» - Сиволапов В. А., ст.викладач, керівник та співдоповідач.
  5. В.Р. Лисковець, студент магістратури ОП «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва»,, НУБіП України, доповідь на тему:«ВІДНОВЛЕННЯ ЛАНОК ГУСЕНИЦЬ ТА ВЕДУЧИХ КОЛІС ТРАКТОРІВ ХТЗ КЛАСУ ТЯГИ 30 КН» - Сиволапов В.А., ст.викладач, керівник та співдоповідач.
  6. А. М. Щекальова. студентка, НУБіП України, доповідь на тему: «ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА РЕМОНТ ЗАСОБІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ І РОЗДАВАННЯ КОРМІВ», - Новицький А. В., к.т.н., доцент, керівник та співдоповідач.
  7. М. В. Антал, студент магістратури ОП «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва», О. Р. Макаренко, студент,НУБіП України, доповідь на тему: «ПІДВИЩЕННЯ НАДІЙНОСТІ ЗМІШУВАЧІВ-КОРМОРОЗДАВАЧІВ КОМПАНІЇ KUHN», - Новицький А. В., к.т.н., доцент, керівник та співдоповідач.
  8. М. М. Гончарук, студент, НУБіП України, доповідь на тему: «ФАКТОРИ ЩО ПРИВОДЯТЬ ДО ЗНИЖЕННЯ ЕКСПЛУАТАЦІЙНОЇ НАДІЙНОСТІ СИСТЕМИ ПОДАЧІ ПАЛИВА», - Ревенко Ю. І. к.т.н., доцент, керівник та співдоповідач.
  9.  М. М. Гончарук, студент, НУБіП України, доповідь на тему: «ВПЛИВ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ ПАЛИВНОЇ ФОРСУНКИ НА ЇЇ ПРОПУСКНУ ЗДАТНІСТЬ», - Ревенко Ю. І. к.т.н., доцент, керівник та співдоповідач.
  10.  А. О. Кононогов, студент магістратури ОП «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва», НУБіП України, доповідь на тему: «ФОРМУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ СИСТЕМИ СТАНДАРТИЗАЦІЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ ТЕХНІЧНИХ СИСТЕМ», - Мельник В. І. к.е.н., доцент, керівник та співдоповідач.
  11.  О. В. Макарчук, студент магістратури ОП «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва», НУБіП України, доповідь на тему: «ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ РЕМОНТНОГО ВИРОБНИЦТВА», - Бистрий О. М., ст.аикладач, керівник та співдоповідач.
  12. В. М. Солдатов, студент, НУБіП України, доповідь на тему: «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ СЕГМЕНТНО-ПАЛЬЦЕВИХ РІЖУЧИХ АПАРАТІВ», - О. О. Банний, к.т.н., доцент, керівник та співдоповідач
  13. М. В. Юрчук, студент, НУБіП України, доповідь на тему: «ОСОБЛИВОСТІ ВСТАНОВЛЕННЯ ПЛУГІВ НА ЗБЕРІГАННЯ»- Засунько А. А., асистент
  14. Н. П. Шевчук, студент, НУБіП України, доповідь на тему: «ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА РЕМОНТ НАВАНТАЖУВАЧІВ»- Засунько А.А., асистент
  15.  Н. П. Шевчук, студент, НУБіП України, доповідь на тему: «ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ШИНОМОНТАЖНИХ РОБІТ»- Стецюк С.В., асистент
 
 
 Олександр Банний,
 доцент кафедри надійності техніки

                         

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook