Студентський волонтерський рух в ННІ неперервної освіти і туризму

5 грудня 2022 року

       Щорічно, з 5 грудня 1859 року, який вважається роком виникнення волонтерського рух, у світі дякують людям які безоплатно, керуючись покликом душі роблять добрі справи.
      В Україні волонтерство з'явилося на початку 90-х років минулого століття, а офіційно його визнано Постановою Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2003 року.
      У час, коли Україна бореться з російськими окупантами, і на захист вітчизни, також стали студенти НУБіП України, і студентський волонтерських рух в університеті набув нового значення. В ННІ неперервної освіти і туризму організовано волонтерський рух, діяльність якого направлена на допомогу студентам, що воюють з російським окупантом. Організувала волонтерський рух студентка 2 курсу ОП «Готельно-ресторанний бізнес» Мирослава Шастун.   

    Студенти 4 курсу ОП «Готельно-ресторанний бізнес» за ініціативи Івана Надкреничного разом з батьками займаються підтримкою волонтерської діяльності ННІ неперервної освіти і туризму.  Особливо хочеться відмітити роботу студентів Дарини Костюк, Андрія Карпук та Денса Погорлецького.
   З перших днів війни студенти інституту ведуть активну інформаційну діяльність серед викладачів, студентів про потреби студентів-військових, збирають та відправляють на фронт предмети першої необхідності, амуніції.

Дякуємо нашим студентам за активну громадянську позицію!!!

Лариса Гопкало,
к.е.н., доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook