Викладачі та аспіранти кафедри взяли участь у роботі методологічного семінару «Філософська антропологія як метаантропологія»

21 січня 2023, 16:13

 20 січня 2023 року з нагоди ювілею члена-кореспондента НАН України, доктора філософських наук, професора, провідного наукового співробітника Інституту філософії ім. Г. С. Сковороди НАН України, Президента Міжнародної Асоціації філософського мистецтва Хамітова Назіпа Віленовича відбувся черговий методологічний семінар «Філософська антропологія як метаантропологія» на тему: «Яким може бути гуманізм в сучасному світі?», до роботи якого долучились викладачі та аспіранти кафедри філософії та міжнародної комунікації.

 Модерувала захід Крилова Світлана Анатоліївна – доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри філософської антропології та культурології УДУ імені Михайла Драгоманова, віце-Президент Асоціації Філософського Мистецтва.

 Захід розпочався з палких привітань ювіляру. З вітальним словом звернулися декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька та завідувачка кафедри філософії та міжнародної комунікації Валентина Культенко.

 На семінарі відбулося обговорення книги Н.В. Хамітов. «Війна в Україні та новий гуманізм: Давид проти Голіафа», яка незабаром повинна вийти англійською та болгарською мовами у видавництві «Кібея» (Софія, Болгарія).
 Обговорення видання пройшло в теплій та затишній атмосфері. Також, відбулась глибока дискусія щодо гуманізму в сучасному світі.

 

Колектив кафедри філософії та міжнародної комунікації



 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook