Магістр з агроінженерії Владислав Корх: «Диплом НУБіП України – успішний старт моєї кар’єри!»

26 січня 2023 року
   На теренах Альма матір відбувся діалог «6 років по тому!» з успішним випускником механіко-технологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України Корхом Владиславом Олександровичем.

   — Владиславе Олександровичу, в якому році Ви отримали диплом, на якій кафедрі виконували магістерську роботу та хто був науковим керівником?
— Закінчив навчання на магістратурі механіко-технологічного факультету НУБіП України в 2017 році, захистивши магістерську кваліфікаційну роботу на «відмінно», яку виконував на кафедрі сільськогосподарських машин та системотехніки імені академіка П. М. Василенка, за керівництва доцента Смолінського Станіслава Вікторовича.

 

   — Які Ваші найбільш цікаві спогади про студентське життя?
— Таких доволі. Всі мої спогади про студентське життя на механіко-технологічному факультеті є дуже хорошими і теплими. Це перша поїздка за кордон в Німеччину, участь у спортивних заходах Університету, виконання інженерних креслень з нарисної геометрії, лабораторні роботи з паливно-мастильних матеріалів, проживання в гуртожитку № 5 та участь в студентській раді гуртожитку, отримання посвідчення на право керувати самохідними сільськогосподарськими машинами і тракторами. Виділити щось конкретне не можу, бо все навчання – приємні спогади та безліч сюрпризів.

 

   — Владиславе Олександровичу, чи підтримуєте спілкування з одногрупниками і коли зустрічались?
— У мене дружні одногрупники, з якими я досі тісно спілкуюсь. З деякими після закінчення навчання постійно перетинаються шляхи вже по робочих справах, так як майже всі працюють в агропромисловому секторі нашої України.

 

   — Владиславе Олександровичу, яку посаду займаєте і за що відповідає Ваш підрозділ?
— На даний момент працюю директором у ТОВ «Агропросмарт», яке займається впровадження систем точного землеробства, є офіційним дилером обладнання Reichhardt в Україні. Специфікою на моїй посаді є управління всіма бізнес-процесами, пошук нових та удосконалення вже існуючих технологій підвищення ефективності та збільшення прибутковості, підборі надійних постачальників, плануванні розвитку підприємства і, безумовно, всі інженерні новації проходять через мене.
   — Що побажаєте сьогоднішнім студентам агроіженерії?
— Я хотів би побажати студентам агроінженерії натхнення, мотивації, щоб вони брали від навчання все, що їм дають. Бути ініціативними, наполегливими у досягненні мети, а метою у студентські роки однозначно повинно бути вдосконалення, здобуття нових знань, умінь. У подальшому – можливість реалізуватися як фахівцю агроінженерної справи та громадянину України. А зараз насолоджуватися хвилинами навчання і студентського дозвілля. Пам’ятати, що вони навчаються в найкращому Університеті України!

 

Іван Роговський
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook