Вітаємо з Днем народження доктора біологічних наук, професора Калініна Ігоря Васильовича

28 січня 2023 року

 СЬОГОДНІ СВЯТКУЄ СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ДОКТОР БІОЛОГІЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОР, АКАДЕМІК НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ, ЛАУРЕАТ ПРЕМІЇ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

ІГОР КАЛІНІН
Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого щиро вітає, вельмишановного Ігоря Васильовича з днем народження!!!
Калінін Ігор Васильович закінчив з відзнакою у 1992 році факультет ветеринарної медицини Української сільськогосподарської академії (м. Київ). У 1996 р. закінчив очну аспірантуру на кафедрі біохімії та біотехнології, а в 2013 р. – очну докторантуру на кафедрі біохімії ННЦ «Інститут біології» Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Кандидат біологічних наук (1998 р.): дисертація на тему «Вплив кислотно-лужного стану на показники енергетичного й азотового обміну та інтенсивність елімінації важких металів в тканинах токсикованих щурів» за спеціальністю 03.00.04 – біохімія. Вчене звання доцента кафедри біохімії тварин, якості і безпеки сільськогосподарської продукції отримав у 2001 р. Доктор біологічних наук (2014 р.): дисертація на тему «Біохімічні механізми знешкодження важких металів у тканинах щурів» за спеціальністю 03.00.04 – біохімія. Вчене звання професора кафедри хімії отримав у 2018 р.
З Днем народження! Здоров'я, удачі та благополуччя! Нехай життя буде яскравим і щасливим! Бажаємо досягнення всіх поставлених цілей! Нехай на життєвому шляху супроводжують надійні друзі та щирі люди. Щоб печалі та знегоди не знали дорогу до Вашої оселі. Нехай радість заходить до Вас у гості, сімейне вогнище буде наповнене теплом і гармонією, у сім'ї панують затишок, спокій та благополуччя. Нехай сонце з теплотою висвітлює дорогу життя, довгі роки, виконання бажань, втілення надій!
Від імені колективу кафедри завідувач, професор
Віктор Томчук
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook