Вітаємо з Ювілейним Днем народження кандидата біологічних наук, доцента Цвіліховського Валерія Івановича

28 січня 2023 року

 СЬОГОДНІ СВЯТКУЄ СВІЙ ЮВІЛЕЙНИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ КАНДИДАТ БІОЛОГІЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТ

ВАЛЕРІЙ ЦВІЛІХОВСЬКИЙ

Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин імені акад. М. Ф. Гулого щиро Вас вітає з 50 річним ювілеєм!!!
Цвіліховський Валерій Іванович у 1996 році закінчив факультет ветеринарної медицини Національного аграрного університету, за спеціальністю "Ветеринарна медицина". Упродовж 1997-1998 рр. працював ветеринарним лікарем ВАТ «Ніжинський м’ясокомбінат» (м. Ніжин, Чернігівська область) і головним ветеринарним лікарем КСП «Андріївський» (с. Андріївка, Макарівський район, Київська область).
У 1998-2001 рр. аспірант кафедри біохімії тварин Національного аграрного університету. У 2004 р. захистив кандидатську дисертацію на тему «Особливості ліпідного складу плазматичних мембран ентероцитів тонкого кишечника крапчастого ховраха в станах активної життєдіяльності та гібернацїї» за спеціальністю 03.00.04 - біохімія.
У 2001-2003 рр. молодший науковий співробітник лабораторії гіпобіозу кафедри біохімії тварин Національного аграрного університету.
З 2003 по 2006 рр. асистент кафедри біохімії тварин, якості і безпеки сільськогосподарської продукції та науковий співробітник хроматографічного сектору Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК Національного аграрного університету.
У 2006-2015 завідувач відділом хроматографічного та спектрального аналізу Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК, (смт Чабани, Києво-Святошинський район, Київська область).
З 2008 по теперішній час доцент кафедри біохімії Національного університету біоресурсів і природокористування України.
З 2016 року Цвіліховський В.І. завідувач міжкафедральної навчально-наукової лабораторії ветеринарно-діагностичних досліджень, депроводиться навчальна і наукова робота магістрів, аспірантів, докторантів та виконання наукових тематик факультету ветеринарної медицини.
Упродовж роботи на посаді доцента кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Цвіліховський В.І. проявив себе як підготовлений науковець, ерудований і вимогливий педагог. Освоїв ряд сучасних методів хіміко-аналітичних досліджень. Є активним виконавцем науково-дослідних тематик. Володіє комп’ютерними технологіями та англійською мовою, які впроваджує в навчальний процес. Має 205 наукових праць, зокрема він є співавтор 2-х навчальних підручників, 8-й навчальних посібників, 3-х монографій, 5-и методичних рекомендацій, 4-х авторських свідоцтва та 7-и гармонізованих Національних стандартів. Під його керівництвом захищено 12 магістерських робіт та готується до захисту одна кандидатська робота.
Шановний Валерію Івановичу, ми всім колективом вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо завжди залишатися таким же уважним, життєрадісним, креативним, тактовним, цілеспрямованим. Нехай вас супроводжують не лише творчі успіхи і кар'єрний ріст, а й сімейний затишок і звичайне людське щастя. Щоб Ваше особисте життя тільки надихало Вас до нових звершень в роботі, а робота своєю чергою приносила добробут і комфорт у Ваш дім.

Щиро Вітаємо!

Від імені колективу кафедри завідувач, професор

Віктор Томчук
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook