Продовжуємо допомагати та мріємо про життя без війни

30 січня 2023, 15:27
Благодійсність стала для нас своєрідною формою етики, рутиною, звичкою. В такий складний для кожного з нас час, ми вчимося знаходити в собі сили і впевнено рухатися до мети.
Нині, особливого для нас значення набувають людські цінності. Дуже багато вчинків в історії людства, які були зосередженіі на допомозі незнайомим людям, мали емпатичні корені. Вчені досі мають сумніви щодо того, що ж таки керує людьми: власні інтереси чи альтруїзм?  На мою думку, враховуючи події сьогодення – безкорисливість.
Новоград-Волинський політехнічний фаховий коледж, що знаходиться у місті Звягелі, є центром волонтерського руху, а розпочинали з малого… Власними силами викладачі та студенти з початку повномаштабного вторгнення ворога плели маскувальні сітки, кікімори, купували необхідні ліки та передавали воїнам. Потреби не зменшувалися, а навпаки –збільшувалися, для чого потрібні не малі фінансові вкладення та людські зусилля.
На сторінці Facebookпочали інформувати про свою роботу, і що плануємо робити далі до перемоги, на що відгукнулося багато благодійників: ФОПи, підприємства, ГО, випускники закладу, і просто небайдужі українці, які донатять чималі суми, допомагають продуктами, матеріалами.
В минулому я також випусникниця цього закладу, а тепер як членкиня ГО «ДіяМи» – ініціативи змін», активно долучаюсь до роботи. Ми об’єднуємося у своєму прагненні зробити якомога більше, тому щотижня відвозимо гуманітарні вантажі у гарячі точки.
Радіємо, оскільки географія наших друзів-волонтерів розширюється, адже збори відбуваються і за межами нашої Звягельської громади.
Скільки залишається за кадром, не все можна показати: хтось шиє, в’яже, купує їжу, готує голубці, вареники та різні смаколи, робить величезні знижки на товари, але багато просто не бажає розголосу про свою допомогу, але дякуємо кожному, хто не залишається осторонь… Так багато рук, так багато сердець.
Більше з нами та нашою роботою: приготуваннями, зборами, поїздками, подяками, можна ознайомитися тут : https://www.facebook.com/profile.php?id=100013357292652

Частинка тепла від людей за наш спокій тут.





З любов’ю
До поїздки готові
Можу сказати, що ми не втомлюємося працювати, досі шукаємо, і, що не менш важливо – знаходимо можливості для того, щоб організувати роботу, залучаючи, надихаючи на це інших. А нагородою для нас є щирі посмішки, слова вдячності від військових та цивільних.
Віримо, що незабаром ми зберемося усі разом, але з іншою метою, як раніше, як у минулому спокійному житті.
 
Ангеліна Ничипорук
студентка 2 курсу, групи СР-21002б

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook