Профорієнтаційна робота на кафедрі генетики, розведення та біотехнології тварин триває

30 січня 2023 року

       На факультеті тваринництва та водних біоресурсів систематично відбуваються профорієнтаційні заходи з випускниками ЗОШ та коледжів, що дозволяють проінформувати майбутніх абітурієнтів про можливості вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

20 січня 2023 року доцент кафедри Наталія Свириденко зустрілася з випускниками Переяслав-Хмельницького центру професійно-технічної освіти ознайомила з майбутньою професією та роз’яснила переваги навчання за ОП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Розповідь та перегляд відеофільму про факультет тваринництва та водних біоресурсів викликали жвавий інтерес, всі присутні активно прийняли участь в обговоренні. Основні питання, що цікавили майбутніх вступників, стосувалися можливостей подальшого працевлаштування, умов проживання в студентському гуртожитку, проходження практики за кордоном, особливостей організації навчального процесу під час військового стану, участь в спортивних змаганнях та ін. Також Наталія Петрівна запросила учнів прийняти участь у Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України, щоб перевірити свої знання. 

Доцент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин подякувала заступнику директора з навчально-виробничої частини Ірині Володимирівні Слюсар та заступнику директора з навчальної роботи Світлані Володимирівні Назаренко за сприяння та доброзичливу атмосферу під час даної зустрічі та висловила сподівання на подальшу співпрацю, а майбутнім вступникам побажала успіхів у складанні НМПТ та виборі майбутньої професії.

 

 

 

 

                                                         Сергій Рубан,

завідувач кафедри генетики,

розведення та біотехнології тварин

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook