СІЧНЕВІ МІЖНАРОДНІ ЗАХОДИ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ СТАТИСТИКИ ТА ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ

31 січня 2023, 16:00

У Варшавському університеті наук про життя 31 січня 2023 р. пройшла інагураційна конференція Європейського альянсу університетів UNIgreen, в якій брала участь делегація НУБіП Украіни на чолі з ректором Ніколаєнком С.М.

 

Викладачі кафедри статистики та економічного аналізу, доценти Богданюк О.В., Воляк Л.Р., Куць Т.В., Макарчук О.Г., Собченко Т.С. долучилися до проведення конференції в онлайн режимі для ознайомлення з засадами роботи Європейського альянсу університетів UNIgreen.

UNIgreen – це альянс восьми європейських університетів, які спеціалізуються на природничих науках. Дане об’єднання сприяє зміцненню зв'язків між освітою, дослідженнями та інноваціями на шляху до створення моделі європейського університету у сфері вищої освіти та досліджень у галузях: агро, біо та наук про життя. Дії UNIgreen спрямовані на сприяння вільному потоку знань та досвіду, а також створення спільної освітньої платформи та реалізації міжнародних освітніх та наукових проектів. UNIgreen сприяє досягненню рівності та інклюзивності академічного середовища, а також відкритості до інших культур та багатомовності.

Наступним міжнародним заходом став круглий стіл "Напередодні саміту Україна-ЄС: чи на часі Європейський зелений курс".

 

Захід проводиться за фінансової допомоги Європейського Союзу у межах проєкту «Інтеграція сталого розвитку в Україні відповідно до Європейського зеленого курсу», який реалізується консорціумом громадських організацій (Ресурсно-аналітичним центром "Суспільство і довкілля", Асоціацією "Енергоефективні міста України", громадськими організаціями). Доценти Богданюк О.В., Воляк Л.Р., Куць Т.В., Макарчук О.Г., Собченко Т.С. долучилися до обговорення важливих кроків для реформ та відновлення України, зокрема, в питаннях довкілля та клімату, адже наслідки російської війни суттєво активізують важливість екології та реалізацію зеленого курсу.

 

Куць Т.В.,

доцент кафедри статистики та економічного аналізу 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook