Повітряна тривога – не перешкода профорієнтації кафедри статистики та економічного аналізу

24 січня 2023, 10:00

Профорієнтаційна робота випускових кафедр закладів вищої освіти є однією з найважливіших умов формування контингенту студентів відповідних освітніх програм. В НУБіП України їй приділяється значна увага з боку адміністрації університету, економічного факультету, кафедр. Відповідні заходи здійснюються кафедрою статистики та економічного аналізу на постійній основі.

У рамках реалізації Плану профорієнтаційної роботи 24 січня 2023 року була запланована зустріч завідувача кафедри статистики та економічного аналізу, проф. Лазаришиної Інни Дмитрівни з учнями 10-11 класів Здовбицького ліцею для ознайомлення з перевагами і сильними сторонами навчання на економічному факультеті НУБіП України і зокрема – за освітньою програмою «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу». Завдяки державницькій позиції директора ліцею – Радіонова Сергія Васильовича - учні мають можливість отримати вичерпну інформацію про навчання як у Рівненських вишах, так і в університетах Києва, Львова, інших містах та отримати необхідні компетентності і вміння для повоєнної розбудови нашої держави.

Однак 24 січня на час проведення профорієнтації на території Рівненщини були повітряні тривоги і тому запланований захід проведено у обладнаному, відповідно до встановлених вимог, укритті Здовбицького ліцею.

Учні отримали вичерпну інформацію про НУБіП України, економічний факультет, освітню програму «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу». Навчання за цією сучасною освітньою програмою дозволить нинішнім випускникам ліцеїв набути актуальну на ринку праці  високооплачувану спеціальність, працевлаштуватися у міністерствах, відомствах, комерційних банках, страхових компаніях,  провідних вітчизняних підприємствах і у фірмах з іноземних капіталом.

 

Завдяки навчанню у НУБіП України майбутні абітурієнти зможуть також навчатися за програмою подвійних дипломів нашого університету та зарубіжних університетів-партнерів, за якою вже навчається ряд наших студентів. Також студенти матимуть можливість проходити  оплачувану виробничу практику і стажування в Україні та за кордоном.

Також Інна Дмитрівна проінформувала випускників щодо можливості навчання на військовій кафедрі НУБіП України.

 

Користуючись нагодою, дякуємо особисто директору ліцею  Радіонову Сергію Васильовичу й педагогічному колективу ліцею за сприяння в організації профорієнтаційного заходу у такий непростий час!

 

 

Заступник декана економічного факультету,

к.е.н., доцент Воляк Л.Р.

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook