Увага! У другому семестрі навчання розпочнеться з 6 лютого 2023 року

2 лютого 2023 року

 
Шановні викладачі і студенти! Завершилася пора зимових студентських канікул. Вітаємо всіх з початком нового (весняного) навчального семестру! Щиро бажаємо щоб успішною була навчальна праця, наповнена творчістю і результативністю. Бажаємо міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань. Нехай весняний семестр стане періодом нових професійних досягнень, наукових відкриттів та особистих звершень, а життя виставляє лише гарні оцінки! І нехай якомога швидше засяє над нами зірка Перемоги!

Інформуємо Вас, що відповідно до наказу ректора Станіслава Ніколаєнка та розпорядження директора ННІ, освітній процес у ІІ семестрі 2022/2023 н.р. для студентів денної форми навчання розпочнеться з 6 лютого 2023 р. (за розкладом знаменника).

З розкладом занять можна ознайомитися на сторінці Університету (у рубриці – Студенту) а також на сторінці ННІ https://nubip.edu.ua/node/1067/9
Для магістрантів першого року навчання у даному семестрі викладатимуться вибіркові дисципліни (у понеділок). З розкладом можна ознайомитися за покликанням: https://nubip.edu.ua/node/23920

Чотири тижні навчання для усіх студентів 1-4 курсів бакалаврату, 1 року навчання магістратури освітньо-професійних програм буде відбуватися у дистанційному форматі.
З 6 березня 2023 р. навчання буде відбуватися за таким графіком:

У графіку можливі зміни залежно від виробничих потреб та умов воєнного стану.
Пам’ятайте! Протягом всього навчання наставник (куратор) – це ваш кращий друг і порадник!
• Не знаєш, як зв’язатися з викладачем? Спитай куратора.
• Куратор теж не знає? Пиши в дирекцію.

З графіком навчальних та виробничих практик можна ознайомитися за покликанням: графік навчальних практик у 2022/2023 навчальному році.

Терміни їх проведення та тривалість для кожної освітньої програми визначаються навчальними планами та графіками освітнього процесу з дотриманням стандартів вищої освіти спеціальностей. Практики можна запланувати в інший період упродовж ІІ семестру залежно від виробничих потреб.

З Богом у новий навчальний рік і нехай всі будуть живі і здорові!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook